2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
برا دختراتون خرید کردید؟ من که اوضاعم خرابه نمی دونم چی بخرم براش . مسافرتم میخوایم بریم شهرستان و همه ی اقوام هم اونجان. دیروز میگه یه لباس برام بخر پیش اون دختر عموم کم نیارم :( آخه دختر عموش خیلی قرتیه با اینکه یه سال بزرگتر از دختر منه ولی انقدر بلا ست که نگو!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تارا جون خوبم مرسی این جند روز دستم به ازمایشو وسونو بند بود ل ک بینی داشتم فعلا شیاف داده و استراحت اما جواب سونو خوب بود خداراشکر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
برای خرید عید هم اول بهمن رفتیم استارا خداراشکر همونجا خرید اونو کردیم وگرنه کی حال داشت تواین وضعیت وشلوغی بره بازار
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
دخترم یک دوستی داره که پارسال هم هم کلاسی بودند فقظ هم با همین صمیمیه چند وقته گیرداده میخام برم خونشون منم گفتم نه اول اون بیاد عصر جمعه مامانش اوردش بادیدن مامانش دپرس شدم !چون چند بار توی جلسات مدرسه دیده بودمش واصلا ازش خوشم نیومده بود اصلا فکرشم نمیکردم این مامانش باشه تازه 1 برادر 19 ساله هم داره حالا گیر داده که این هفته من باید برم نمیدونم جکار کنم راه حل لطفا
سلام به همگی
کاترین جون خوبی مبارک باشه
خوب بهتره به دخترت بگی چون اون برادر بزرگ داره دوست ندارم بری خونشون منم به دخترم همینو گفتم ولی بعضی وقتها گیر میده فلان دوستم که دادش نداره هههههیییهات
خوب اگه دیدی خیلی گیره خودتم باهاش برو
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تارا جون انگاری همه اوضاشون خرابه من برا دو تا دخترام مانتو شلوار دوختم اخه مامانم خیاطه برا پسرمم بلوز و شلوار خریدم هههههههههه یه جور میگذره بالاخره دم عید که میشه ادم پول میخواد میلیونی تازه نصف خریدای سفره هفت سین هم مونده واییییییییی وقتی میرم بازار یه جور میخوام زود بیام خونه از بس شلوغه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ایشالله به سلامتی طی کنی دوران بارداری رو . خیلی مواظب خودت باش و استراحت کن. از این فرصت استفاده کن و یواش یواش به دخترت مسولیت انجام کارها رو بده. :)

راستش من اصلا دوست ندارم بره خونه ی کسی
سارا جون چرا عکس پسر نازتو برداشتی؟ خیلی خوشتل ماشالله ماشالله

راستش من اصلا اهل خرج کردن نیستم و اینم یکی از معایبمه. یعنی بلد نیستم خرج کنم. ( یه کم خسیسم :) )
دوست دارم حسابی بهش برسم ولی نمی تونم الانم که ماشالله طرف هیچی نمی تونی بری.
خوب 300 تومان خیلی زیاده برا همینه که اینقدر تاپیک فروش میذارن دیگه از بس خرت وپرت الکی میخرن وبعدش نمیدونند چکارش کنند
من چون فقط 1 بچه دارم خوب براش خرج میکنم جوری که برای خودم دلم نمیاد ازین پولا بدم بهرحال سنشون بحرانیه ومیخوان جلب توجه کنند حداقل مثل ما نشن دوران ما که ازین خبرا نبود
راستشو بخوای تارا جون سر این عکس دخملی باهام دعوا کرد که چرا عکس منو نمیذاری اون یکی دخملی هم اومد گفت باید عکس منو بذاری منم به طور کل خونه تکونیش کردم یه عکس دیگه گذاشتم تا دعوا موا نشه
اره والا 300 تومن خیلی زیاده تو یه تایپک دیگه خوندم برا بچش فقط یه دونه شلوار خریده 100 تومن اخه بگو این شوهر بد بخت چه گناهی داره
2810