2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سارا جون دخترت ..... شده بود؟ اکر نشده بیشتر رشد قدی را حول و حوش همان و بعد از اون خواهند داشت. بعد هم قبلا کفتم الان بازم میکم خدا کنه عاقبت بخیر باشن و بختشون بلند باشه ، اخه قد بلند به حه دردشون میخوره. 😋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
تلا و گل سرای زیبا برای خودتونو دخملای نازتون
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22651
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
مامان خانوم گل دختر من هنوز. پری نشده به خودم بره 2ساله دیگه پری میشه پس امیدم فقط به این دو ساله چون بعدش صفحات رشدشون بسته میشه
حرفت درست فدات بشم ولی وقتی دختر دایی شوشو که 2سال از دخترم کوچیکتره ولی با دخترم هم قده جلو همه در میاد. بهش میگه با این قدت میخوای بری ششم اون موقع قشنگ ناراحتی و. تحقیر شدن دخترمو حس کردم باز نگران نباشم دختر. منم بی سر زبون فقط یه لبخند تلخ تحویلش داد
بارها بهش گفتم حرف دیگران برات مهم نباشه شعورشون بیش از. این نیست ولی وقتی بهم میگه اگه کسی ازت پرسید دخترت کلاس چندمه بهشون بگو. میخواد بره چهارم بازم میفهمم که تو دلش چی میگذره نگرانه منم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم تنها کاری که از دستم بر می اد اینه که دعا کنم در. اینده برا خودش کسی بشه و بخت و اقبالشم بلند باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سارا جون وقتی هنوز اتفاقی نیافتاده بس نکران حی هستی اخه دختر خوب. از این به بعد هم هر کی کفت صاف تو حشماش نکاه کن و بکو اره شما ها که زود بالغ میشید قدتون الان بلند تره ولی خوب دیکه از این به بعد قد نمی کشید ، اون وقت ببین بازم حیزی میکن. خودت هم فقط مواظب باش دختری حاق نشه و حالا اکه کلاس بسکت هم نمی زاری یه حیزی به در اتاقش اویزان کن بکو هر حی داره رد میشه ببره و دستش را به اون بزنه. از رقص هم غافل نشو این را یه دکتر معروف تو تهران به من کفت .
باشه حتما مامان خانم گل از راهنماییت ممنون ولی مگه چاق بشه براش بده؟
سلام ببخشید چند روزی نبودم
سارا جون نگران نباش مرحله بلوغ ایلین شروع شده بود کاملا اگه درمان نمیکردم همون موقع پریود میشد من خودم قدم 157 هست نمیخواستم ایلین دیگه کوتاه بشه در دسرای منو بکشه
عرض کنم خدمتتون اوایل که امپولا رو میخریدم شبانه ها یهعنی نوردیلت رو میخریدم 240 تومن دوره 1 ماهش رو بعد تحریم شد یکی دو ماه گیرم نیومد بعد هم که اومد شد 500 تومن من نخریدم دکی جایگزین ایرانیشو داد همون حدود دویست میشد من تو این یک سال و نیم کلا 6-7 ماه نوردیلت زدم به نظرم تاثیر داشته چون ماههایی که تزریق داشت میرفتم دکتر رشد قدش بهتر شده بود والا قد اولی یادم نیست روزی که رفتم دکتر ولی الان 140 شده دوسال پیش کوتاه ترین بچه کلاس بود ولی الان دیگه تقریبا اومده تو متوسطا
در ضمن دیفرلین یعنی همون امپول 28 روزه که برای عقب انداختن بلوغ بود رو من میخیدم دونه ای 80 تومن یعنی کلا ماهی 240+80=320 تومن پول امپولا بود

اماااااااااااااااااااااا

این ماه 360 تومن پول امپول شبانه ها یعنی همون هورمون رشد شد و 120 تومن پول دیفرلین یعنی 480 30-40 تومن هم پول سر سوزنای امپول شبانه میشه یعنی ماهی 500 تقریبا خدا خیرشون بده همه چی دو برابر شده
روحانی مچکریم
سارا جونم یهو بچه ها چاق میشن خیلی بد میشه ایلین همیشهههههههههههههههه لاغر مردنی بود من به زور بهش غذا میدادم اهل شکم نبود اصلا ولی یهو از این رو به اون رو شد چاق شد الان بچه چاقی نیست ولی ولش کنم چاق میشه البته عوارض امپول ماهانه که میزنه چاقیه البته مقطعی بده چون دخترای ما کوچولو موچولو هستن چاقم بشن دیگه خیلی غصه میخورن هیچ لباسی گیرشون نمیاد
از دست تو سودی
اگه اینم ارثیه برده باشن از من عمرا چاق بشن
سلام، سارا جون اکه حاق بشن احتمال اینکه بلوغشون زودتر باشه بیشتره. البته فکر میکنم باید از اون موقع خودت زودتر منتظر باشی حون کلا بلوغ دختر ها زودتر شده . من این را هم در مورد خودم تجربه کردم.
مریم جون دل منم کلی براتون تنک میشه . تو وسط این همه کار روزی دو سه دفعه میام سر میزنم ببینم خبری نیست.
سلام خوشحالم با شماها آشنا شدم بچه ها دختر منم متولد 29 آبان سال 79 هستش سال پنجم ابتدایی پری شد الان اینقدر پشیمونم که به تاخیر ننداختم همش میگه من میخوام قدم بلند بشه حالا موندم چیکار کنم به نظر شما دیگه راهی هست که بچم قد بکشه بازم میشه پریشو تاخیر انداخت یعنی قطعش کرد پیلیز راهنمایی
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط
در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . .
2810