2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه مامان های گلی . دختر من کلاس پنجم و متولد مرداد 81 است اسفند ماه پریود شد و البته تحت نظر متخصص غدد بود متاسفانه درست اون موقعی که با ید درمانشو ادامه می دادم ولش کردم و بعدشم پریود شد ! و کار بدتر هم که انجام دادم این بود که دوبار ه دخترم رو بردم دکتر و اون هم داروی هورمون رشد و یه امپولی نوشت ( متاسفانه اسمش یادم رفته ) که باعث بشه دیگه پریود نشه توی این تاپیک دیدم که مامان خانم گل دختر شو برده پیش دکتر رزاقی آذر و اون هیج داروی به بچه نداده منم پا شدم و دخترم بردم پیش اون دکتر و گفت که نباید به بچه دارو می دادی چون دختر شما رشد خوبی داشته و بلوغ زودرس نیز نداشته . با این همه متاسفانه فقط دارویی که با عث تاخیر پریود میشه و 28 روز یک بار تزریق می شد قطع کرد و داروی هورمون رشد که هر شب باید بزنه رو تجو یز کرد . حال من خیلی ناراحتم و تمام مدت به فکر عوارض دارو ها هستم مامان خانم گل دختر شما بعد از پریود شدنش چقدر رشد داشته ؟ و اینکه کی دوباره نوبت دکتر داری ؟ و دیگه اینکه چرا تایپک به این خوبی اینقدر سوت و کور شده ! من همه بچه های این تایپک رو از روز اول که شروع به کار کرد می شناسم . لطفا بخاطر دخترامون هم شده یه کمی فعالتر باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم
اسمان جون
نگران نباش به دکترت اعتماد کن
میتونی عوارض امپولا و داروها رو توی نت سرچ کنی.

اگه خیللی نگرانی
داروها رو قطع کن برای مدتی که اثرشون کامل بره..بعد دوباره برو مشاوره.

اینجا منم یه سوال پرسیدم که فقط تارا جون لطف کردن و جواب دادن
گویا بقیه خیلللی مشغولن یا اینکه دیگه کاری با این تاپیک ندارن!!

البته من دختری همسن دختر شما ندارم..هنوز خیلللی کوچولو هست.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
مرسی جانتی جون راستش دکتر های این دوره و زمان همچین قابل اعتماد نیستند . آمپول های این ماه که تمام شد دیگه قطعش میکنم ولی برای دختر دوم دیگه از این کار ها نمیکنم میزارم به صورت طبیعی همه چیز براش پیش بیاید کاشکی مامان خانم گل بیاد در مورد دخترش حرف بزنه
مرسی جانتی جون راستش دکتر های این دوره و زمان همچین قابل اعتماد نیستند . آمپول های این ماه که تمام شد دیگه قطعش میکنم ولی برای دختر دوم دیگه از این کار ها نمیکنم میزارم به صورت طبیعی همه چیز براش پیش بیاید کاشکی مامان خانم گل بیاد در مورد دخترش حرف بزنه
هزار اسمان عزیز
خوش آمدی.
حالا که این آمپولا رو استفاده کردین به نظرم بهتره که سرخود قطعشون نکنی. با همون دکتر رزاقی آذر ادامه بده و همه ی نگرانیهات رو براش توضیح بده.
بهت حق میدم که نگران باشی.
الان از قدش راضی هستی؟
سلام سلام سلام
وای شرمنده که سوال پرسیدید و من نبودم.واقعیت اینه که من دو هفته است که از ایران رفتم و این مدت خیلی در گیر جمع و جور کردن و کارهای این طرف بودم.
در مورد دخترم هم اسفند ماه ..... شد و چون دکتر رزاقی آذر خیلی بد وقت میده سر همون وقتی که از قبل برای چکاپ گرفته بودم یعنی اردیبهشت ماه بردمش و گفت مشکلی نیست و طبق چیزی هم که قبلا اینجا هم نوشتم اصلا داروی خاصی را تجویز نکردو گفت وقتش بوده که این اتفاق بیوفته و قبلا هم همیشه به من گفته بود که دنبال معجزه خاصی نباش بالاخره قد این بچه از روی میانگین قد تو و پدرش به دست میاد و فقط به ورزش و تغذیه تاکید کرد و من چون گفتم دارم میرم یک آزمایش کامل نوشت که با بیمه 150 هزار تومان آب خورد و بعد که آزمایش را بردم گفت همه چیز خوبه و آهن نمی خواهد بخوره فقط ویتامین d بدنش کمه که هر ویتامینی بهش میدی قطع کن تا دو ماه و ویتامین d را با شرایط و دستور العملی که گفته دارم بهش میدم و این که دوباره بعدا باید ببرم آزمایش بده و وضعیت این ویتامین دوباره بررسی بشه.بازم اگر چیز خاصی مد نظرتون بود بپرسید دیگه الان سرم خلوت شده هر روز سر میزنم.
سلام تارا جون سلام مامان خانم گل
مرسی که اومدید و نظر تون گفتید الان قد دخترم 150 است دختر خیلی خوب و سالمی است سالی یک بار هم مریض نمیشه ولی علی رغم تلاش زیاد من که از زمان بچگی همیشه کلاس هاس ورزشی مختلف گذاشته ام خیلی بدن ورزیده و ورزشکارانه ای نداره شل و لخت ورزش میکنه و یه کمی هم تپل است ( وزنش 52 کیلو است ) الان قرار ه تابستان دوباره شنا بزارمش میگن شنا خیلی تاثیر داره روی قد البته هر چهار تا شنا رو کامل بلده اما سرعتی رو نمیتونه خوب کار کنه
مامان خانم گل در مورد تغذیه دکتر رزاقی آذر چی گفت ؟ البته دکتر رزاقی آزمایش خاصی برای دخترم ننوشت و آزمایش های که قبلا خودم در اسفند انجام داده بودم نگاه کرد دختر من بذارمش روزی یه سطل ماست میخوره
تارا جون حتما با نظر دکتر قطعش میکنم تازگی ها طفلکی بچه ام با ناراحتی تمام آمپولشو میزنه با اشک میگه مامانی تو انقدر حساسی که نمیزاری من زیاد مرغ بخورم میگی هورمونیه حال چرا مستقیم هورمون وارد بدن من میکنی ؟ خلاصه خیلی در گیر این مسئله شدم
سلام تارا جون سلام مامان خانم گل
مرسی که اومدید و نظر تون گفتید الان قد دخترم 150 است دختر خیلی خوب و سالمی است سالی یک بار هم مریض نمیشه ولی علی رغم تلاش زیاد من که از زمان بچگی همیشه کلاس هاس ورزشی مختلف گذاشته ام خیلی بدن ورزیده و ورزشکارانه ای نداره شل و لخت ورزش میکنه و یه کمی هم تپل است ( وزنش 52 کیلو است ) الان قرار ه تابستان دوباره شنا بزارمش میگن شنا خیلی تاثیر داره روی قد البته هر چهار تا شنا رو کامل بلده اما سرعتی رو نمیتونه خوب کار کنه
مامان خانم گل در مورد تغذیه دکتر رزاقی آذر چی گفت ؟ البته دکتر رزاقی آزمایش خاصی برای دخترم ننوشت و آزمایش های که قبلا خودم در اسفند انجام داده بودم نگاه کرد دختر من بذارمش روزی یه سطل ماست میخوره
تارا جون حتما با نظر دکتر قطعش میکنم تازگی ها طفلکی بچه ام با ناراحتی تمام آمپولشو میزنه با اشک میگه مامانی تو انقدر حساسی که نمیزاری من زیاد مرغ بخورم میگی هورمونیه حال چرا مستقیم هورمون وارد بدن من میکنی ؟ خلاصه خیلی در گیر این مسئله شدم
سلام هزاراسمان عزیز
دختر من نه خیلی حاقه و نه خیلی لاغر ، الان قدش ١٥٠ است و وزنش ٤٦ ولی خوبی که داره اصلا خودش سر یخحال نمیره و کلا نسبت به وزنش حساسه جوری که دیکه از دستش کلافه میشم. هر حی میخواد بخوره دایم میبرسه مامان اکه فکر میکنی حاقم میکنه نخورم و کلا شکلات و .... نمی خوره. میتونم بکم ما همیشه رو میزمون انواع و اقسام شکلات کذاشته و سال بیاد و بره دست بهشون نمیزنه.
دکتر رزاقی اذر خیلی به تغذیه و ورزش تاکید کرد که تغذیه اش همان شیر و تخم مرغ و سبزیجات و ... .
دختر منم وقتی ایران بودیم عضو تیم شنا بود و همیشه شنا را میرفت ولی من فکر میکنم بهتر از شنا رقصه . اونجا مرتب دخترم کلاس رقص میرفت و حالا بجز اینکه برای روحیه شون خوبه به نظرم خیلی هم بهشون اعتماد به نفس میده. و بجز اونم خودشونم تو خانه میتونن این کار را انجام بدن.
البته الان هم سرعتی نزار کار کنه و فقط بزار قدرتی و استقامت کار کنه حون سرعتی برای اینها که تو سن رشد هستن خیلی مناسب نیست.
سلام منم مثل مریم جون خیلی ایتجا را دوست دارم . مامان خانم گل عزیز مرسی که اومدی و جواب دادی راستش هر کس یه چیز میگه بعضی ها معتقدند شنا بهترین ورزش برای افزایش قد است البته دختر منم از اسفند تا حالا متاسفانه استخرش تعطیل شده و ورزش وشو میره ولی تقریبا هیچ هفته ای 3 روز رو نرفته در کل زیاد اهل ورزش نیست عزیزم اگه اشکالی نداره میشه بگی دختر خانمت کلاس رقص جی میره ؟ رویا جون از شوخیت با دختریت خیلی خوشم اومد اینو میدونستید که روحیه شوخ طبعی خیلی رو ی بچه ها تاثیر مثبت داره ؟