2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام هزار اسمان جون
بیسیک اصلی رقص همان ایرانیه و بعد میشه عربی و بعد میتونن هیب باب برن. من کیبوردم عربیه و بعضی از لغات اشتباه تایب میشه. خودتون دیکه حدس بزنید لغات را. خوبیه رقص اینه که برای خود بحه ها جذابه و بجز اینکه ورزشه باید روی حرکاتشون هم فکر کنن تا بتونن حرکات را هماهنک انجام بدن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خانم گل مرسی که همیشه میای و جواب سئوالات من رو میدی مامان های خوب کسی هست که برای قبولی بچه اش در مدارس استعداد های درخشان یا نمونه دولتی برنامه ریزی کرده باشه ؟ یا اینکه امسال قبول شده باشه ؟ میخواستم بدونم باید چکار کنیم که امید خدا امسال دخترهای گلمون یکی از این دو مراکز معتبر قبول شن و اینکه منبع خاصی رو میشناسید که معرفی کنید .
هزار آسمان جون گردو عالیه.......سعی کن ادامه بدی
دختر منم تیز هوشان قبول شده امسال . اگر سوالی داشتی بپرس عزیزم
من از کلاس چهارم برنامهریزی کرده بودم و پیش یه خانمی هفته ای یکروز کلاس میرفت.تست میزد. این تستهای قلمچی هم ماهی یکبار بصورت آزمون برگزار میشد تو مدرسه شرکت میکرد. مدرسه اشونم خیلی عالی بود.کلا رو تست زدن خیلی بهشون مهارت دادن. از کلاس 16 نفره اشون 3 نفر تیزهوشان 10 نفرم مدرسه نمونه دولتی قبول شدند.
بایستی مهارت تست زدنو یاد بگیرن
maryam جون خوبی؟ دختر پسر گلت خوبن؟

این مدارس نمونه دولتی با مدارس نمونه فرق می کنن؟ آخه زمان ما یادمه که یا میگفتن تیزهوشان (فرزانگان) یا نمونه. یه نمونه دولتی هم بود آزمون داشت و پولی هم بود.

مریم جون مدرسه ی ای که درسا جون باید بره کجاست؟ به محلتون نزدیکه؟
مدرسه ی نمونه کجاست؟
مریم جون خوب پس دیگه خیالت تا حد زیادی از طرف دخترت راحت شده که اگه خدا بخواد آینده اش تضمینه چون وقتی بچه توی جو رقابتی بیفته عالیه و خودش رو بالا میکشه من اول دخترم غبر انتفاعی بود تا سوم بعدبه دلایلی اوردمش مدرسه دولتی و حالا هم وضعیت درسیش خوبه اما هیچ برنامه ریزی براش نداشتم فکر کنم توی تست زنی هم ضعیف است چون توی جواب دادن کند است و سر جلسه گاهی وقت کم میاره میشه عزیزم منابعی که دختر خانم شما خونده رو بگید یا اگه جزوه ی خاصی رو داره در موردش توضیح بدی ؟ راستی درسا جون چقدر درس می خوند ؟ و اینکه فکر کنم کوشا بودن بچه خیلی در قبولیشون نقش داره .
تارا جون فکر کنم مدرسه نمونه با نمونه دولتی یکی باشه من اگه دوست دارم دخترم حداقل نمونه قبول شه فقط بخاطر اینه که فکر میکنم آینده تحصیلیشون تضمین میشه و بچه خودش توی جو درس خوندن قرار میگیره . حاضرم به خاطر این که اون درس خوان بشه و آینده اش تضمین بشه هر کاری بکنم و هر جور هزینه ایی رو از نظر مالی پرداخت کنم .
پنج سری مدرسه داریم
دولتی. هیئت امنایی. غیر انتفاعی. نمونه دولتی.استعداد های درخشان
نمونه دولتی و استعدادهای درخشان که آزمون داره.آزمونش هر سال پایان سال ششم اردیبهشت برگزار میشه
بعضی غیر انتفاعی ها هم آزمون دارند

دختر من خیلی درسخونه. از ساعت 4 تا 6 و بعد از 7 تا 9 پای درس بود. باورت نمیشه بگم تا حالا لای بعضی کتابهاشم من تا بحال باز نکردم. خیلی در مقابل درسش مسئولیت پذیره.
کتابهایی که بجز کتابهای درسی اش خونده همین کتابهای قلمچی بود.
یه روش کتاب خونی هست نمیدونم تا حالا شنیدین یا نه به نام (پرلز) خیلی عالیه. کتابهای قصه خاصی داره. اونارو بچه ها میخونن و از شون سوال میکنن. اینطوری یاد میگیرن به نکات ریز بیشتر توجه کنن. عمیق درس خوندن خیلی مهمه
هزار اسمان من عقیده ام اینه که اگر تو سن کم سرمایه گذاری کنی بچه دیگه راهشو پیدا میکنه میره جلو.
به نظرم مهم نیست دولتی میزاری یا هر مدرسه دیگه.....مهم اینه که مدرسه خوب باشه. بعضی مدارس دولتی از تمام مدارس نمونه دولتی بهترن. بعضی غیر انتفاعی ها هم از یه دولتی ضعیفتر ن.
البته معزل بچه من اینکه خیلی آرومه. میخواهد ایز یکی تشکر کنه..یکی از ته چاه میگه ممنون....
باید خیلی روی این مسئله دقیق تر باشم.شما هم اگر تجربه دارین به من کمک کنین. خودم از بقال و چقال تا همه رو باید حالشونو بپرسمممممممممممممممممممممممم.
منم تا ایران بودم کتابهای اندیشمند و مبتکران را گرفته بودم و دختری خودش تست میزد. این اخر ها هم دیگه تقریبا راه افتاده بود و همه را درست میزد .منم چیز خاصی باهاش کار نمیکردم فقط براش تعیین میکردم که چند صفحه باید بزنه و اونم وقتی تست را میزد میداد من صحیح میکردم و اگر اشتباه داشت دوباره روش فکر میکردو حل میکرد.
اینجا هم که قربونش برم هر از گاهی خدای نکرده گوش شیطان کر, یه درسی تو کلاس میدن .
مریم جون مرسی از اطلاعاتی که دادی یعنی در مدرسه هیچ کتاب دیگه ای باهاش کار نکردند ؟ مخصوصا ریاضی ششم فکر کنم خیلی سخت باشه و بچه ها احتیاج به کتاب کمکی دارن ! یه سئوال دیگه این کتابی که گفتی به شکل قصه است میشه اسم کتاب رو کامل بگی و انتشارات رو هم بگی ؟ آخه من شهر ستان هستم و شاید مجبور بشم مستقیم از انتشاراتش بگیرم . اینکه دخترت آرومه یه مسئله است که به نظرم خیلی هم خوب میاد یعنی اینکه بچه عمیقی است و احساسی با مسائل برخورد نمیکنه هیجانات درونی اش را کنترل میکنه اما اگه کمر و باشه و یا اینکه اعتماد به نفس نداشته باشه یه مسئله جدای دیگه است که باید با هاش کار کنی .
مامان خانم گل خوبی ؟ عزیزم این کتاب های که گفتی خوبه ؟ دختریت با این کتاب ها کنار اومده و تونسته از شون استفاده کنه ؟ راستش من معتقدم تابستونی بچه باید بهشون خوش بگذره به ختطر همین کلاس درسی نزاشتم البته خودشم تمایلی نداره اما بهش گفتم که حتما باید ریاضی چهارم و پنجم رو ( کتاب گل وازه ) رو بخونه و خدا رو شکر خودشم همکاری میکنه احساس میکنم ار وقتی که خودش برای وقتش برنامه ریزی میکنه خیلی موفقتره در مورد انگلیسی هم تا وقتی من با هاش کار میکردم خیلی پیشرفت نداشت اما از وقتی خودش داره میخونه خیلی موفقتره و معلمش خیلی از ش راضیه خدا رو شکر !