2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
سلام عزیزم ...انشالله دخترتون به قد نرمال برسه ..الن بلوغش تو چه مرحله ایه ؟تازه شروع شده ؟ 

ممنون عزیزم 

راستش نه تازه شروع نشده مثلا یک کمی سینه هاش جوونه زده و .... ولی دکتر ربانی یک بار مرداد رفته بودم معاینه کرده بود یکبار هم یکشنبه همین هفته که رفتم گفت روند بلوغش کند بوده خدا رو شکر

[QUOTE=111334729]ممنون عزیزم  راستش نه تازه شروع نشده مثلا یک کمی سینه هاش جوونه زده و .... ولی دکتر ربانی یک ب ...[/QUOازوقتی سینه ها جوانه میزنه تا بلوغ کامل ۲۰تا ۲۵ سانت معمولا به قد اضافه میشه ...

بنظرمنکه دخترتون به قدنرمال میرسه انشالله .نگران نباشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منن ی 80 ام خاک تو سرم..... 😹😹😹😹😹شما بچه داری من هنو تو خونه با جارو برقی میرقصم

عزیزم

این پیج مربوط به چند سال پیش هست و توسط مادری که دخترش دز استانه بلوغ بوده زده شده

و الان مامانهای دیگه از تجربیاتشون استفاده میکنن

اینجا متولد ۸۰ خودش دختر داره😁

سلام به دوستان خیلی قدیمی و جدید.

دختر متولد هشتاد من هم چند ماه دیگه کنکور داره ابن تاپیک برای چند سال پیش هستش. امروز یاد نی نی سایت افتادم و اومدم دیدم همچنان آپدیت میشه این موضوع.

🌺🌺🌺🌺🌺

باورم نمیشه مامان خانم گل چقدر شرایط سما و دخترت مثل منه.دختر من اردیبهشت سالی که کلاس پنجم بود پریو ...

سلام عزیزم دونم این تاپیک واسه چند سال پیشه میشه بید الان دخترتون قدش چند شده ...امیدوارم حالتون خوب خوب باشه

خواهر من متولد 81 هست. مشکل اساسی که باهاش داریم جمع نکردن اتاقش هست. خیلی سختشه دولا بشه وسایل رو برداره. مامانم اومده براش یک وسیله جمع کن خریده که سختش نباشه دولا راست بشه! کلی بهش می خندیم یعنی.

شاید به درد شما هم بخوره. از اینجا می تونین یکی بخرین https://cleanabzar.com/product/waste-collecting-tong-انبر-جمع-آوری/

2810