2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
نمیدونم والاما اقواممون هم ازدواج فامیلی داشتن قبل اقدام یه ازمایش تو ایران گرفتن و فرستادن المان می ...

آره منم شنیدم اون دستگاهی که خارجیا دارن درست تر نشون میده ژن ها رو

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعوا فامیلی شد ؟

یجورایی اره 

درحالی که من بارها سکوت کردم 

نادیده گرفتم و کوتاه اومدن 

اطرافیان بین دوتا خونواده رو خراب کردن 

از حسادت 

ک بالاخره بعد ۳ سال و خورده ای خانواده همسرم تازه متوجه اشتباهشون شدن و فهمیدن همه اون حرفا دروغ و از روی حسادت بوده 

ولی چ فایده وقتی هیچ وقت رابطه ها مثل قبل نمیشه 

البته ما ازدواج فامیلی کردیم و بعدش کلا از فامیل فاصله گرفتیم😂😂یعنی کلا خیلی رفت و امد فامیلی که ن ...

از جهتی خوب کاری کردین 

اما صله رحم رو کامل قطع نکنین

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اوهوم

خارح رابطه با محارم دارن حالا این یه موردو گناه کردن😂😂عجیبن ایناهم بخدا

پیامبر گفته با غیر فامبل ازدواج کنید که خانواده گسترده بشه.... میکن یه طوری مکروه اعلام شده ولی حرام نیست

چون اگه بود حضرت فاطمه و امام علی ازدواج نمیکردن که

خیلی غر نمیزنی ؟غر زدن زیاد مرد رو پرخاشگر میکنه

نه من شخصیت ارومی دارم ، شوهرم ادم پرخاشگریه و توقع داره همه جا حرف خودش باشه ، کلا نمیشه نه دردو دل کرد و نه سر مسائلی که مشورت نیازه  نظر محکمی داد ، چون اخرش به دعوا ختم میشه 

از جهتی خوب کاری کردین اما صله رحم رو کامل قطع نکنین

نه صله رحم که قطع نسده عید به عید و شب یلدا و تولد همو میبینیم امادیگه شب نشینی و اینا تعطیل شد الیته یه دلیلشم اینه که ما یه شهر دیگه رفتیم با همسرم

یجورایی اره درحالی که من بارها سکوت کردم نادیده گرفتم و کوتاه اومدن اطرافیان بین دوتا خونواده رو خرا ...

حسادت که تا دلت بخواد تو زندگی خود منم بوده 

حالا من ازدواجم فامیلی نبوده

نه صله رحم که قطع نسده عید به عید و شب یلدا و تولد همو میبینیم امادیگه شب نشینی و اینا تعطیل شد الیت ...

آره همینقدر بسه 😁

نه من شخصیت ارومی دارم ، شوهرم ادم پرخاشگریه و توقع داره همه جا حرف خودش باشه ، کلا نمیشه نه دردو دل ...

باید کم کم لمش دستت بیاد 

کجاشو نفهمیدی؟

من فهمیدم گلم،شما چیشد که اونو برام ریپ زدی؟ببین در مسیحیت ازدواج با دختر عمه عمو دایی خاله ندادند چون اونها رو مقل خواهر/برادر خودشون میدونند،اطلاعات شما خم نمیدونم منبعش کجاست،ولی من درباره پیامبر چیزی نگفته بودم🤔

Nop
2810