2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

امشب یه دفعه یاد این گروه افتادم و گفتم برم ببینم چه خبره بعد که کلی مامان نگران دیدم یاد اون روزهای خودم افتادم که در به در دنبال کادرهایی بودم که مشکل منو داشتند و تصمیم گرفتم این مطالب رو در اینجا بنویسم شاید کمک کوچکی کرده باشم.

اما مطلب مهم:

این گزارش برای افرادی مثل من هست که تشخیص اشتباه بوده مثل سن استخوانی ولی اگر کودکی واقعا سن استخوانی کمتر و یا بیشتر از سن تقویمی و مسایل دیگری داشته باشه باید زیر نظر متخصص با تجربه و با سواد چه بسا با هورمون و راهکارهای دیگه درمان بشه ولی خواهشنا برای تشخیص سن استخوانی دختران  (البته این جنبه تبلیغ نداره ) داستان درست نشود. حتما خانم دکتر حلاجیان نظر بدهند بهتره بعد دکتر غدد مناسبی رو انتخاب نمایید.

روزها و شب های بسیار زیبا و پر از عشق و محبت داشته باشید مامانهای عزیز و نگران.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب یه دفعه یاد این گروه افتادم و گفتم برم ببینم چه خبره بعد که کلی مامان نگران دیدم یاد اون روزهای ...

ممنون از اینکه اینهمه تایپ‌کردی و‌تجربه تو درمیون گذاشتی

خیلی خوشحال شدم دخترت قد مناسبی داره

به نظرمنم قد دخترت تو ده سالگی مناسب بوده

فقط کاش میگفتی چه ویتامین ها و مواد غذایی استفاده کردی و براتون‌موثر بوده

دختر متولد 80 ندارییییییییییییییییییم. ؟؟؟؟؟ دختر من متولد آذر 80 هستش.

اینجا متولد ۸۰ خودش دختر داره😁

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

وای چه تایپیک خوبی من تقریبا اکثر مطالب رو که راجع به قد هستش رو خوندم

دختر منم 11 و نیم سالشه و با قد 135 پیش یک دکتر غدد اطفال تو گرگان بردمش گفت 152 میشه و باید آمپول تاخیر بلوغ و همینطور هورمون رشد بزنه که معلوم نیست جواب بده یا نه

بعد بردمش پیش دکتر ربانی ایشون گفتن روند بلوغش طبیعیه نباید جلوش رو گرفت و کلا با تزریق هورمون برای ایشون مخالف بودن و گفتن  قدش بالای 150 میشه😢

بسکتبال و ورزش و ... فایده نداره

بهشون میگم خوب خیلی کمه ، چی کار کنم میگه هیچی عوضش کن.این همینی که هست😠

فقط دو ماه یکبار بیار ببینمش که روند بلوغش رو تحت نظر داشته باشم 

حالا موندم چی کار کنم به خدا ،پیش یک دکتر دیگه ببرمش یا نه میترسم وقت از دست بره و من پشیمون بشم😦

من دخترم نه سال و نیمه هست

دخترم بلند نیست و تو کلاسشون متوسط هست

اگه پزشک بگه هورمون رشد حتما واسش انجام میدم

همکارم برای دخترش استفاده‌کرده و کلاس ورزش رزمی گذاشته تا اثر بدش برطرف بشه و خیلی راضیه

دخترش رو دیدم و الان خیلی قدش مناسبه و هنوزم پریود نشده

البته سن دخترتون از لجاظ پریود شدن مناسبه

اما اگه من باشم جلوبلوغ دخترم رو‌میگیرم

خودم چهارده سالکی بلوغ شدم

من دخترم نه سال و نیمه هست دخترم بلند نیست و تو کلاسشون متوسط هست اگه پزشک بگه هورمون رشد حتما ...

شیوا جون دکتر فوق تخصص غدد اطفال گرگان هم گفت هم هورمون رشد بزنه و هم جلوی بلوغش رو بگیره و گفت ولی تصمیم گیری با  خودتون ممکنه بی فایده باشه

ولی پیش ربانی که چند روز پیش بردمش گفت هورمون فایده نداره و قدش بالای 150 میشه و گفت این دکترهای شهرستان زیاد الکی هورمون تجویز میکنن

میگفت زنتیکش همینه حتی ورزش هم فایده نداره  تو دست قد 😢😢 

البته چیزی که ناراحتم کرد حتی بعد از دو بار مراجعه آزمایش هاش رو هم نیگاه نکرد و واسه ویتامین دی و مکمل هم خودم چند بار تذکر دادم که نوشت😡

خیلی ناراحتم نمیدونم چی کار کنم

حالا اگه بدونم رزاقی پذیرش میکنه هر جوری شده میرم پیشش تا از سردرگمی در بیام

ببخشید خیلی طولانی شد آخه واقعا نمیدونم به کی بگم😔

عزیزم

همینکه روی تغذیه حساس نیست حتما عوضش کن

شاید دکتر رزاقی سایت داشته باشه 

و‌نوبت بده

شیر

تخم مرغ روزی یکی

بادوم‌زمینی

و بادوم‌شیرین هم بهش بده

سویق سنجد هم من نمیدونم چیه اونم خوبه میگن