2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
چکاوک جون شماره دکتر رزاقی آذر 66403383 است آدرس رو متاسفانه ندارم یعنی الان همراهم نیست ولی از خود منشی میتونی بپرسی من بدون نوبت قبلی رفتم تهران و نشستم تو مطب تا کارم راه افتاد . دکتر به من گفت که بلوغ زودرس نداره و اشتباه کردی که دارو بهش دادی یکی از آمپول های رو که برای به تعویق انداختن پری بود قطع کرد و لی آمپول رشد ( یو تروپین ) رو گفت ادامه بده تا سه ماه بعد . ولی من چون دخترم از زدن آمپول هرشب اذیت میشد بعد از مدتی قطعش گردم . در کل حدود 5 ماه این امپول رو زد و به نظرم خوب بود . با اول دهم اسفند پ شد و بار دوم بعد از قطع آمپول تا خیر رشد متاسفانه با فاصله دو ماه دوباره پ شد یعنی دو شهریور . که دکتر هم تعجب کرد و گفت نباید با این سرعت پ میشد و این برای رشدش خوب نیست . در کل گفت که بعد از پ هم اینجوری نیست که بچه ها دیگه قد نکشن و حدود 7 ال 8 سانت اضاقه میکنن .
اسفند پار سال دخترم 148 بود با دارو ها که استفاده کرد شهریور به 152 رسید و حال حدود 154 است (چند میلی متر کم داره خخخخ ) در کل قد من و شو هرم ا قد شما کوتاه تر است و دکتر هم به من گفت که با محاسبات ما قد ش به 154 میرسه در حالی که به نظرم بازم قد میکشه یهنی میشه بچه 11 - 12 ساله دیگه قد نکشه ؟ به نظرم دکتر ها هر چی هم که میگن درست نیست .
اسفند پارسال که دختری پ شد دکتر به من گفت استاندارد اینه که فقط تا 3 سانت قد میکشه در حالی که اینجوری نبود به نظرم به حرف دکتر هم زیاد اطمینان نداشته باش .
به هر حال امیدوارم که دختر های همون سالم و سلامت باشن و توی عرصه های واقعی زندگی مخصوصا تحصیل و درس و مشقشون موفق باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار اسمان جون ، ما ها هممون حدود همون کلاس اول راهنمایی پ شدیم حالا برحسب سن یکی ٢ ماه این طرف و اون طرف. مثلا دختر خودم از نظر سنی ٦ ماه از من زودتر شده که اونم با توجه به اینکه الان بلوغ زودتر هست ، معمولیه.
الان هم دختر یکی از دوستای خودم کلاس چهارم این اتفاق براش افتاده و الان که کلاس هفته هر روز داره قد میکشه و الان دیگه تقریبا تو ابرهاست😋
چکاوک جون دختر من متولد شهریوره سال ٨١ و خودش معتقده قدش ١٥٠ است ولی اون چیزی که ما میبینیم ١٤٨ 😕 و الان هم نزدیکه ١ ساله که پ شده.
درسته که قد دخترت کوتاهه ولی من فکر میکنم دلیلش اینه که کلا بلوغش دیر تر از مثلا دختر منه. بقیه علایم بلوغ را داره؟
دختر من ابان٧٩هستش،قدش هم طی یک سال اخیر جهش کرد و بلند شد،یعنی بعد از پریودش،الان هم دکتر میگه هنوز ٣-٤سانت دیگه جا داره
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
سلام،سلامامیدوارم همتون خوب باشید. دختر گل هاتون خوبن. امتحاناشونم که حتما دیگه الان تمام شده.
دیروز بالاخره دختری شاخ علوم را هم شکست و از صد ٩٨ گرفت و بالاترین نمره کلاس شد. خوشحالم بیشتر از این جهت که بهش اعتماد به نفس میده. اخیش چقدر من و دختری پای این ورقه های علوم گریه ها کردیم.😊 البته مبحث سختی نبود فقط یک عالمه لغت داشت که مرارت ها کشیدیم تا حفظ شد و اشک ها ریختیم.
فعلا این هفته حس غربتم در حد پایین هست و تازه راضی از غربت نشینی. 😜
ای پک جون دکتر دخترت کیه و کجاست مطبش؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
گلنسا جون
من یه بار وقتی دخترم کلاس سوم بود بردمش کلینیک غدد(بیمارستان فیروزگر)پیش خانم دکتر رزاقی آذر چون علائم بلوغ داشت،که عکس مچ دستش رو گرفت،گفت سن استخونیش درسته،قدش رو هم بر اساس قد من و پدرش ١٦٥تقریبی گفت و البته اگه تغذیه اش خوب باشه تا چند سانت دیگه هم ممکنه قد بکشه.
این دکتری که پریشب بردم دکتر مینا پورمند بود،کلینیک غرب خیابان شیراز شمالی
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
مرسی ایپک جون
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
کسی معرفیشون کرده بود عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تلفنشو داری ؟

با اجازه مدیر محترم
http://matiik.mihanblog.com/post/category/76
گالری لوازم آرایشی بهداشتی،ادکلن، پاک‌کننده ، انواع لاک،ماشین مردانه فیلیپس،اپیلاتور فیلیپس
مقایسه آسان،انتخاب مطمئن
لباس زیر میخوایی؟روی لینک کلیک کن [smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm64.gif[/smiley] http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1346860
ممنون هزار آسمان عزیز ، ممنون از همه دوستان به خاطر دلگرمیهاتون . البته من هم مثل همه شما میدونم که قد همه چیز نیست و خیلی از قد کوتاهها آدمهای موفقی بودن ولی واقعیت اینه که خیلی ها هم موفق نبودن ، بستگی به اعتماد به نفس آدمها داره این مسئله قد منجر به ترک تحصیل ، منزوی شدن و اثرات بد روحی دیگه تو خیلیها شده ، در هر صورت ما تسلیم خواست خدا هستیم ،تلاشمون رو هم میکنیم ، تا خدا چی بخواد
چکاوک روزی 3 لیوان ماست بهش بده من از دکتر تغذیه همین سایت پرسیدم کلاس بسکتبال والیبال شنا فوق العاده موثرن
2810