2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام ایپک جون انشالله میری لیزر و دیگه دختر گلتون راحت میشه.از نتیجه اش حتما بیا و بگو.من که از فرصت تعطیلات استفاده کردم و پشت لبش را دو دفعه است که بردم وکس کرده. طفلکی دخترم اینجا تو بین این بورها بیش از حد تو چشم بود.البته خودش اصلا دوست نداره و من به زور بردمش این دو دفعه را .
آنجلا جون نمیدونم من نتونستم با این جوانه ها ارتباط برقرار کنم :)) هر بار میخرم فقط یک چهارمش مصرف میشه و بعد میریزم بیرون!! ولی پودر جوانه گندم رو روی ماست میریزم. همراه با پودر سیر و یه کمی آویشن. بچه ها خیلی دوست دارن و اصلا یکی از وعده های شامهای تابستونی ما هستش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکاوک جون من یکی از دوستام برای دخترش انجام داده .واقعیتش خودش راضیه و فکر میکنه خوبه ولی من خودم به شخصه فکر میکنم تاثیری نداره .دخترش قبلا هم قد دختر من بود ولی الان ده سانت کوتاهتره .فقط تنها نکته ای که داشته اینه که قبل از تزریق های دخترش ,همزمان بچه هارا بردیم سونوگرافی و دکتر گفت دختر اون تا دو سه ماهه دیگه پ میشه و به من گفت هنوز چیزی از رحم نمیبینم.الان دختر من خیلی وقته که پ شده ولی دختر اون نشده. من خودم یک دفعه از دکتر که پرسیدم گفت بچه ها بر اساس استخوان بندی که دارن قد میکشن .حالا یکی قبل از پ قد میکشه و یکی بعدش و لزوما دیر پ شدن دلیل بر رشد قدی بیشتر نیست.
تارا جون به خاطر این موضوع دکتر هم بردیش؟خودت چجوری بودی؟من که فکر میکنم اگر دخترم زود به بلوغ رسیده دلیلش اینه که خانواده پدریش اینطوری هستن.دختر خواهر شوهرم کلاس چهارم بود که به بلوغ رسید و الان امسال میره کلاس 8 و ناگفته نماند که تقریبا تو این یکسالی که من ندیده بودمش نزدیک 15 یا 20 سانت قد کشیده بود.
سلام آنجلا جان مامان خانم گل نه دکتر نبردمش. من خودم سوم راهنمایی شدم. تو خانواده خودم تقربا همه دخترا کلاس دوم یا سوم راهنمایی پ شدن ولی خانواده همسرم رو نمیدونم.
تارا عزیزم سلام من خیلی میترسم که دخترم تو قد 160 بمونه هنوز حتی هم قد خودمم نشده! باباش 190 هست خودمم 164 هر چند که میگن بعد از پری بازم قد میکشن ولی من خیلی غمگینم بخصوص از وقتی که صحبتهای بقیه دوستان رو خوندم. راستی آمپولی هم هست که بعد از بلوغ زده بشه و باعث افزایش قد بشه؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
با عرض معذرت از همه ی مامانای دلسوز-یه سوالی داشتم...آیا همه ی مسائل دختران 80فقط مربوط به قدشون میشه؟چرا فقط دراین مورد صحبتت میشه؟...آیا شما هیچ مشکلی درمورد رفتارای بچه ها در این سن بلوغ ندارید؟آیا هیچ مساله تربیتی وجودنداره که راجع به اونا بحث بشه و تبادل نظربشه؟
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
ممنون -آنجلای عزیز-چون عنوان تاپیک کلیه منم فکرکردم شایدتمام مسائل مربوط به این گروه سنی در این تاپیک مطرح میشه! تارا جان دوست دارم نظر شما رو دراین مورد بدونم؟
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
سلام مامانا لطفا بیاید در مورد دخترامون تبادل نظر کنیم. با توجه به اینکه یواش یواش دوران بلوغشون شروع میشه و خیلی مهمه که رفتار درست باهاشون داشته باشیم.(اولین پست تارای عزیز در این تاپیک که منو علاقه مند به این تاپیک کرد)
بهار جون درست میگی. مطمئنن دغدغه ها و مسایل تاپیک دختران متولد 80 فقط قد دخترامون نیست. ولی حتما یکی از دغدغه های مهم دوستامون تو این تاپیک هستش که من کاملا بهشون حق میدم نگران باشن و پیگیر. تا بتونن اگر کسی از بچه ها اطلاعاتی دارن که نتیجه بخش بوده در اختیارشون قرار بدن. بیشتر از دو سال از شروع این تاپیک گذشته و به کررات در مورد مسایل مختلف هم صحبت کردیم. یک دوره ای خیلی فعال بودیم ولی الان مدتیه که همونطور که همه میبینید صفحات خیلی دیر به دیر جلو میره. شاید یکی از مهمترین دلایلش این باشه که من خودم کم کار شدم!! من اینجا از تجربیات دوستام در مورد نحوه ی برخورد با دخترامون در زمان اولین پ ، چیزهایی یاد گرفتم که ایشالله به موقع خودش برا دخترم انجام میدم. یا اینکه با صحبتهایی که همینجا با هم داشتیم من تونستم موضوعات مربوط به بلوغ و به طور خاص پریود شدن رو به دخترم بگم و دیگه نگران نیستم که وقتی برای اولین بار پ بشه بترسه. چون میدونم حتما همون اول بهم میگه (کاری که من خودم انجام ندادم و بعد از چند بار به مامانم گفتم!!)
تارا جان ممنون از جوابتون....امیدوارم که از این به بعد این تاپیک درهمه مسائل مربوط به دختران نوجوانمون فعالتربشه... خیلی خوب میشه به همدیگه کمک کنیم ببینیم چطوری می تونیم مهارتهای زندگی رو به بچه هامون یادبدیم...یا کتابهای خوبی که درمورد برخورد با دختران درسن بلوغ مفیدن به همدیگه معرفی کنیم...
2810