2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
گلنسا جون الان تقریبا یک سال میگذره و این تو یک سال گذشته اتفاق افتاده.
قبل از این یک برنامه دقیق برای شنا داشت ولی تو این یکسال و با برنامه های ما جسته و گریخته شنا را رفته و در مورد تغذیه هم هر چیزی که فکر کنی میخوره 😁و من فقط نا محسوس حواسم هست که چاق نشه و به عنوان مکمل هم یک قرص مولتی ویتامین بهش میدم و شبی هم یک دانه ویتامین d.
چکاوک جون دخترت متولد چه سالی بود؟ من اون اوایل که عضو اینجا شده بودم یک سری نمودار گذاشتم که مربوط به قد و وزن بچه ها بین ٢ تا ١٦ ساله اگر سالها را اشتبا نگم. الان که نگاه میکنم میبینم دختر من از روز اول که دنیا اومده دقیقا روی یکی از این منحنی ها داره بالا میره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای خوب
من امروز خیلی کار داشتم و وقتی اومدم شما رو خوندم با سرور و شادمانی !
اپک جون مبارکش باشه ببین نظر خودش چیه اگه خودش احساس خوبی دداره بزار بپوشه . راستی دختریت چند کیلوه ؟ من مثل چکاوک جون به وزن حساسیت پیدا کردم . آخه دیگه 55 کیلو رو پشت سر گذاشت !
مامان خانم گل مامانت دقیقا درست گفته . من خودم حساسیتی که روی بچه بزرگم دارم روی کوچیکه ندارم . البته این دو تا خواهر به طرز باور نکردنی باهم تفاوت دارن یکی خیلی پر حرف و عاطفی اون یکی منطقی و تو دار . یکی پرخور و چاق اون یکی لاغر و کم خوراک ! یعنی منو بگی سر میز غذا مرتب باید به هردوشون برسم به بزرگه میگم نخور به اون یکی میگم بخور .
هزار اسمان جان
دختر من ٥٥کیلو،ولی قدش بلنده در حال حاضر خوبه گرچه خود من بعد از زایمان دخترم تو سن ٢١ سالگی ٥٢بودم حالا نمیدونم برای این سن این وزن زیاده یا نه
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
سلام سلام ، چه هوای سردی
دخملی امروز هم تعطیل شده و با خوشحالی خوابیده . امیدوارم شما هم خوب و خوش باشید
کت و دامن که بد نیست ، اگه خودش با این لباس خوشحاله بگذار بپوشه و خوش باشه
سلام به دوست جونا
اپک جون نمی دونم والله شاید من زیادی حساسم منم خودم قبل از ازدواج 55 کیلو بودم ولی حالا دخترم با این سنش 55 کیلو ! فکر کنم زیاده . با متخصص تغذیه صحبت کردم البته قبلا دوبار برده بودمش پیش متخصص تغذیه ولی همکاری نمی کرد و واقعا هم برای بچه ها سخته که رزیم بگیرن . کارشناس تغذیه گفت که توی چایش چوب دارچین بریز تا میلش به شیرینی کم بشه . از نون لواش نازک استفاده کن و حتما حتما ورزش بره ( که اینو بخاطر درساش نمی تونم ولی قول و قرامون اینه که روزی 20 تا 30 دقیقه روی ترمیل کار کنه تامنم براش پالتو بخرم ) هویج توی تغذیه مدرسش بزار . ته دیگ اصلا نخوره . در کل گفت که بچه ها نمی تونن رزیم بگیرن و بیشتر حریص میشن به نظرم با توجه به تجربه خودم درست میگه
قد دخترم 154 سانتی متر است قد دختر شما چقدره ؟
هزار اسمان جان
دختر من اصلا چای نمیخوره،تحرکش هم واقعا کمه یعنی اصلا بگم هـیچه چون با ماشین میره دم در مدرسه بعد هم دوباره خونه،تردمیل هم میگه حوصله ام سر میره برم تو یه اتاق تنهایی بدوم،ولی تو خوردن خیلی مراعات میکنه،نوشابه اصلا لب نمیزنه،فست فود نهایت خیلی که مجبور بشه تا دو بتر در ماه اونم در حد دو تا پر پیتزا میخوره ولی ماست وشیر ودوغ خیلی استفاده میکنه،کلا از بچکی لبنیات دوست داشت،البته تمامش رو هم از نوع کم چربش ،کلا اراده خیلی قوی برای نخوردن داره و خیلی حواسش هست که مواد پر کالری نخوره ولی استخون بندیش درشته،الان قدش حدود١٦٣اینا هست(از خودم یه کمی بلندتر)
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
ایپک جان ماشالله دخملت قدش بلنده
بچه ها با این وزنهایی که شما میگین دخمل من خیلی لاغره که !!!!!!"
قدش ۱۵۶
وزنش ۴۰ کیلو
وای غصه جدید پیدا کردم خخخخخخخخ
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
هزار اسمان من وقتی میخوام که دختری نخوره ، خودم رعایت میکنم و هیچی هم بهش نمیگم. مثلا ناهار برنج درست نمیکنم و حالا هر چقدر که دلش میخواد میتونه خوراک بخوره. میتونی بعد از ظهر ها هم روی یکم کرفس و هویج نمک و لیمو بزنی و بزاری روی میز هم خیلی خوشمزه است هم شکم پر کنه . ولی خوب به خودش چیزی نگو . من که احساس میکنم وقتهایی که میگم کمتر بخور بیشتر از همیشه میخوره. البته دخترمن فقط جهت محکم کاری میگم کم بخوره که چاق نشه.
http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set3/chart-08.pdf

http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set3/chart-04.pdf

اینم دوتا جدولی که گفتم، مربوط به سن ٢ تا ٢٠ سالگی هست. یکیش مربوط به قد هست و دیگری مربوط به وزن. من خودم پرینت گرفتم و مثل قبلا هر چند وقت یکبار وزنکشی میکنم و علامت میزنم.😁
2810