2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
ای بابا ، دیروز مامانم میگه کلی هوا سرد شده و ... میخندم میگم بابا لوس بازیا چیه در میارید. خخخخ ما اینجا دختری فقط یک روز تعطیل شد که -٤٢ شده بود و هشدار داده بودن که بیشتر از ٥ دقیقه بدون تحرک نمیشه ایستاد. بقیه اش بچه ام جهت تحصیل علم تو این هوای سرد هر روز رفته مدرسه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
فروغ جان دخترای ما الان کلاس ششم و هفتم هستن .

مامان خانم گل ممنون بابت نمودارها. دختر بزرگم در امتداد همون نموداری که بچگیش داشت رشد کرده.
البته نموداری که گذاشتی برای بچه های آمریکایی هستش و برا بچه های ما یه کم متفاوت میشه.
فروغ جان
دختر من کلاس هفتمه،متاسفانه اطلاعات راجع به دبیرستان ندارم
چقدر کار بدی میکنن منطقه ١-٥تعطیل بود ولی دختر من رفت مدرسه،صبح واقعا ناراحت بود ولی الان که رفتم اوردمش خیلی شاداب بود ظاهرا دو زنگ معلم نداشتن و خیلی زیاد هم برف بازی کرده بودن با دوستاش،بازم خدا رو شکر که راضی بود
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
وای مامان خانم گل
از شنیدن دمایی هم که گفتی یخ کردم،اینجا الان با این کاهش دما خیلی از مناطق افت شدید گاز و قطعی گاز دارن،از شهرهای دیگه هم خبر دارم که برق و کازشون مشکل داره،این دیگه خیلی سخته
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
فروغ جان من خواهرم راهنمایی ابوریحان بود ولی بعدش مامانم معتقد بود این همه نباید بچه اذیت بشه چون خواهرم هم کلا لاغر و نحیف بود و ته تغاری خانه خلاصه اینکه برای دبیرستان اوردنش مهدوی که اون جا خیلی راحت تر و اسونگیر تر از ابوریحان بود.من تعریف خرد را هم خیلی شنیدم .اگر حول و حوش سعادت آباد یا یوسف آباد هم هستید یک مدرسه ای را شنیدم که دو تا شعبه تو این دو جا داره الان اسم مدرسه را یادم نیست ولی اگر پیداش نکردی بخوای میتونم به دوستم بزنگم و برات اسم مدرسه را بپرسم.
تارا جون نموداری که گذاشتم درسته ماله امریکا ست ولی تقریبا همه نمودار ها مثل هم بودن و در مورد قد دختر من به این شکل بود که با یکی از اون منحنی ها تطبیق داره و بیشتر از این نظر خوبه که آدم تغییرات را حس میکنه.
2810