2777
2789
عنوان

کیا از ورزش کردن متنفر هستن بدهیکل و چاقم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 48 پست

اول اینکه آدم باید برای سلامتیش ورزش کنه

دوم اینکه به مرور بدن آدم قوی میشه و درد نمیگیره

سوم اینکه هر جوری که هستی خودت رو دوست داشته باش و اگر تصمیمی هم میگیری برای سلامتیت بگیر نه ظاهرت!

اگر ورزش میکنی هدفت این باشه که موقع پیری بتونی خودت راحت و بدون سختی کارای شخصیت رو بکنی

نه اینکه صرفا الان با معیارای فلان خواننده فلان مدل و بازیگر تو دسته خوش انداما خودت رو جا بدی 

همونطور که چاقی بیش از اندازه میتونه مضر باشه استرس و بد غذا خوردن هم میتونه به بدن آسیب بزنه 

و در آخر اینکه سعی کن هرکاری که میکنی رو با علاقه انجام بدی

ورزش حتما نباید تو باشگاه مثل ربات تکرار کردن حرکات بقیه باشه

اگه دوست داری برقصی اگه دوست داری بدویی یا پیاده روی کنی

اینا همشون ورزش و تحرک هستن 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقد سخت میگیری؟باشگاه لذت داره نه استرس..بده واسه یه ساعت میری ریلکس ورزش میکنی میرقصی..ای خدا ...

باشگاه در اصل شکنجگاه اصلا زمان نمی گذره که هی می گه طناب بزن هی بپر اسکات بزن اخه یکی نیست بگه یه خرس گرسنه چاق هی بپر بپر کنه که استخون ساقش می ترکه

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
همش گرسنه ام سیر مونی ندارم تا غروب میشمارم بعد یهو وحشی میشم حمله می کنم به غذا من یه خرس پاندام&nb ...

خب روزای اول طبیعیه چون داری تغییر میدی اندازشو معدت سیر نمیشه به مرور معدت کوچیک میشا و زود سیر میشی   آب گرم ناشتا بخور خیلی خوبه برا متابولیسم و تا ۴۵ دقیقه بعدش هم چیزی نخور    از غذای پر فیبر و پر پروتئین استفاده کن  آب هم جلو اشتها دو میگیره   آب ولرم یا گرم  البته  از ادویه جات هم استفاده کن

نه سرد چیه

تمرینات کششی ک باعث میشه عضلات بدنت نگیره و بدن درد نشی

بعد باشگاه کلی اب بخور

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
باشگاه در اصل شکنجگاه اصلا زمان نمی گذره که هی می گه طناب بزن هی بپر اسکات بزن اخه یکی نیست بگه یه خ ...

به این فک‌کن که بعدش چقد خفن میشه استایلتچند کیلو اضافه وزن داری

اول اینکه آدم باید برای سلامتیش ورزش کنه دوم اینکه به مرور بدن آدم قوی میشه و درد نمیگیره سوم اینک ...

یه ماه رفتم پیاده روی تک و تنها سرگردان بودم تو پارکا ولی دریغ از نتیجه 😭😭😭😭

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
یه ماه رفتم پیاده روی تک و تنها سرگردان بودم تو پارکا ولی دریغ از نتیجه 😭😭😭😭

بعدم

آدم یه شبه وزن اضافه نمیفته که یه شبه و یه ماهه کم کنه

آدم باید استمرار داشته باشه کاراش تا به نتیجه برسه 

بدن آدما هم با هم فرق میکنه پس مقایسه هم نمیشه کرد

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
تا گرسنگی نکشی چربی هات آب نمیشن

ای خدا خسته ام خیلی خسته ده سال رژیم بودم همیشه با عذاب وجدان کوفت خوردن اخرشم چاق شدم فقط

باشگاه در اصل شکنجگاه اصلا زمان نمی گذره که هی می گه طناب بزن هی بپر اسکات بزن اخه یکی نیست بگه یه خ ...

اینطوری راجب خودت نگو...منم یه روزی وعده ناهارم ۴ بشقاب بود..دیدم از خودم متنفرم..دیگه کم کردم غذا رو ...الان ۵ کیلو کسری وزن دارم  معدم خیلی کوچیک شده

اینطوری راجب خودت نگو...منم یه روزی وعده ناهارم ۴ بشقاب بود..دیدم از خودم متنفرم..دیگه کم کردم غذا ر ...

راست می گی تو رو خدا چند بودی چند شدی

من بدون ورزش لاغرم ولی بازم ورزش میکنم ورزش کردن کلا برای سلامتی خوبه

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود