خدا یا متنفرم از ورزش و باشگاه چااااقم رفتم اسم نوتم باشگاه با چه سختی و نفس نفس زدن و بدبختی ورزش کردم همش بدن درد تحمل کردم لاغر که نشدم هیچ ابرومم رفت با خشتک پاره شلوارم الانم تو رو دربایستی شوهرم و بقیه مجبورم برم شهریه ماه دو رو بریزم از صبح استر س دارم ملت می رن باشگاه ریلکس می کننن من روزی باشگاه دارم از شب قبلش استرس می گیرم به هیچ کارمم نمی رسم همش هم نگاهم به یاعت التماس عقربه ها رو می کنم حالا این هفته دو جلسه نرفتم مژمئنم برم دهنم سرویسه همش از بقیه کم میارم حرکات نمی تونم برم از ورزش متنفرم ولی دوست دارم هیکلم خوب باشه
اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر حال میده از ماه دوم ب بعد خودت متوجه تغییرت میشی کیف میکنی
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کیا با دل خوش می رن باشگاه و دل خوش بر می گردن چرا من تو یکماه همش بدن درد کوفتی داشتم
بعدش سرد میکنی بدنتو؟
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."