2777
2789
سلام مامانهای عزیز یک پسر 5ساله داره فحش میده میگه گوساله کثافت احمق هرچه جریمه اش میکنم فایده نداره کمکم کنید چه کارکنم ایا به روش نیارم کتکش بزنم خسته شدم جلوی همه ابرویم راداره میبره؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بالاخره از یکی یاد گرفته دیگه نباید بزاری حرفهای زشت از کسی بشنوه که خودشم بخواد بکار ببره از اون نفری که بی تربیته دورش کن الانم با تنبیه چیزی تغییر نمی کنه
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
خوب به جای جریمه اینبار جایزه بده یعنی بهش بگو هربار که عصبانی شد و حرف بدی نزد یه ستاره برچسب میگیره و وقتی مثلا 10 تا شد یه ماشین براش میخری یا هرچیز دیگه ای اگه حرف جدیدی از مهد ششنید امد توی خونه گفت عکس العمل نشون نده من مثلا میگم نمیدونم مامان این یعنی چی! خودتم وقتی عصبانی میشی بگو من عصبانیم
من یکیو میشناسم 24 ساعته بچه که شیطونی میکنه(خوب بچس دیگه) فحش میده مثلا به بچش میگه،ایشاا... بمیری،خفه شو،گم شو ولی خدا نکنه بچش یکی از این حرفها رو بزنه،کتکه که این بچه بی نوا میخوره بچش باید نشنوه تا نگه
برای مخصوص کردن چیزی فقط باید باور کنی که مخصوصه....(بابا شله پز)
رز گل جان اصلا بهش توجه نکن وقتی که فحش میده اینجوری میخواد جلب توجه کنه. اگه تونستی حواسش پرت کن
بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد
خب شنیده که میگه اگه مهد میره به مسعولین تذکر بده اگه هم که تو خونه فحش میدین که یاد گرفته که اونو نمیشه کاری کرد خشت اولو بد گذاشتین بچه ۵ساله رو هم کتک نمیزنن بچه ها آینه خودمونن هر کاری بکنن هر چی بگن مطمعن باشین خودمونم همون حرفا و کارارو مییکنیم ببرا تنبیه هم فقط باهاش قهر کن بگو من ناراحتم از حرف زدنت درست نیست این حرف زدنت و.... بعش بفهمون که چقد ناراحتی بچه ها تحمل ناراحتی والدین رو ندارن
   می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن....
فقط چارش اینه که باجایزه تشویقش کنی که حرف بدنزنه نباید بگی فلان وفلان و فلان فحشو نده بگو اگه پسر خوب و مودبم حرفای خوب بزنه و احترام بذاره جلوی جمع, واسش یه جایزه خوب مثلا(ماشین)میدم یه بارکه جلوی دهانشو گرفت و نگفت سریع اون جایزه رو عملی کن.ازدفعه بعدخودش حواسشوجم میکنه
رب صل علی محمدوآل محمد
رزگل برو مهدش یه دعواییییی حسابی با مدیر مهد بکن اگهه لازم باشه مهدشو عوض کن پسر منم مهد میره ولی من تا حالا هیچییییی ازش نشنیدم به مدیریت مهد هم بستگی داره که برشش چقدره یعنی چی بچه کوچیک تو مهد فحش میده یه بار مدیرشون گفت اینجا یکی از بچه ها همش میگفته بیشور بیشور میگه چند بار تذکر دادیم بعد دیگه عذرشو خواسته بودن قرار نیست مدیرا برا دوزار پول بیشتر بچه های مردمو بی تربیت بار بیارن
   می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن....
2810