2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
ول ازهمه از تمام بچه هایی که دارن برا تولد زحمت میکشن ممنون
اگه موافقین نظر خواهی رو شروع کنیم تا دو روز دیگه هم تصمیم نهایی و پیگیریهای بعدی انشالله که وقت کمه

...................................................................
با توجه به شرایط که بچه ها گفتن دو حالت داریم تا بچه هامون راحت تر باشن
1-تالار صداقت با حضور پدرها
2- طلیعه مامان حامی به خاطر حضور پدرها ولی محیطه تماشارو بیشتر دوست دارم

2- کودک تماشا بدون پدرها نهایت اگه بشه نیم ساعت اخر پدرها بیان و عکس یادگاری بگیرن

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
7- کتی مامان آرتین - من با جمعه موافق ترم چون خیابونا خلوت تره
8- آزاده مامان رز من با همه چی موافقم
اول ازهمه از تمام بچه هایی که دارن برا تولد زحمت میکشن ممنون
اگه موافقین نظر خواهی رو شروع کنیم تا دو روز دیگه هم تصمیم نهایی و پیگیریهای بعدی انشالله که وقت کمه

...................................................................
با توجه به شرایط که بچه ها گفتن دو حالت داریم تا بچه هامون راحت تر باشن
1-تالار صداقت با حضور پدرها
2- طلیعه مامان حامی به خاطر حضور پدرها ولی محیطه تماشارو بیشتر دوست دارم

2- کودک تماشا بدون پدرها نهایت اگه بشه نیم ساعت اخر پدرها بیان و عکس یادگاری بگیرن

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
9- مریم مامی شازده آرتین ...با همه چی موافقم ..فقط تا جایی که میتونید روز جمعه برگزارش کنید (البته بازم جمع هر چی تصمیم بگیره من موافقم )
Lilypie Third Birthday tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از دوست عزیزی که برام اس ام اس داد بیام برای تصمیم گیری در جشن تولد..من شماره اش رو نداشتم کدومتون بودین؟

خیلی تصمیم گیری سختیه..رفتم سایت هر دو رو دیدم،تماشا بهتر به نظر میاد..محیطش برای بچه های ما بهتره..فقط این بدون همراه بودن خیلی سخته..نمیشه من یه نفر رو بیارم؟..واقعا تنهایی توی محیط شلوغ از پس این دختر بر نمیام!
سلام صبح به خیر دوستان

دوستان دیروز با مریم مامان نریمان صحبت کردم که دنبال چند جا بود برای تولد اما هزینه اون چند جا بسیار زیاد بود خانواده 110 تا 130 هزار تومن (مهراد-سرزمین عجایب- با یه جای دیگه اسمش تو خاطرم نیست) مریم گفت خیلی سرش شلوغه و نمیتونه بیاد سر بزنه به خبر نامه و به شما دوستای عزیزم خبر بده مریم جون گفت همون دو جا نظرخواهی بشه و پولش تا یکشنبه جمع بشه
فرصت قطعی کردن نام نویسی فقط تا صبح روز پنجشنبه 31 مرداد ماه از خود پنجشنبه هم جمع کردن پول رو شروع میکنیم دوستان

اسم نویسی نهایی برای شرکت در تولد دسته جمعی در تاریخ جمعه 22 شهریور ماه در باشگاه کودک تماشا شهرک غرب

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
9- مریم مامی شازده آرتین ...با همه چی موافقم ..فقط تا جایی که میتونید روز جمعه برگزارش کنید (البته بازم جمع هر چی تصمیم بگیره من موافقم )
10- طلیعه مامان حامی
11- مریم مامان نریمان
12- مصی مامی پرهام
13- سما مامان شاینا
دوستان قیمت حدودی رو هم اعلام کنید تا بچه ها پول رو به حساب یکدومتون بریزن و ببینیم در نهایت چند نفر میشیم که اگه تعداد کم شد و امکانش بود بابا ها هم بیان
اگه همه دوستان هم اومدن هم که چه بهتر دیدارهامونو تازه میکنیم
زندگى مثل فلوته… میتونه چندین حفره و خلأ داشته باشه اما اگه خوب بلد باشى بنوازى؛ همون فلوت میتونه نواهاى جادویى تولید کنه!

مصی جون مرسی و مامان نریمان مریم جون مرسی از زحماتتی که می کشید و بقیه کسانی که همکاری می کنند که من نمی دونم بهرحال اول باید تشکر کرد

اسم نویسی نهایی برای شرکت در تولد دسته جمعی در تاریخ جمعه 22 شهریور ماه در باشگاه کودک تماشا شهرک غرب

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
10- طلیعه مامان حامی
11- مریم مامان نریمان
12- مصی مامی پرهام
13- سما مامان شاینا
14 لیلا مامان آروشا من هم با تمام تصمیمات شما موافقم فقط اگر جمعه باشه خیلی خیلی عالی میشه
سلااااااام خوبین دوست جونا

دستروش درد نکنه بابت زحمتاتون.....من نمی ونم اسم بنویسم. یا نه!!!!

چون هنوز معلوم نیست باباها باشن یا نه......

اگر فقط مانانا و بچه ها باشن من هستممممم

ببخشیدها بخاطر اطلاع از تعداد کگگفتم
مصی جون مرسی و مامان نریمان مریم جون مرسی از زحماتتی که می کشید و بقیه کسانی که همکاری می کنند که من نمی دونم بهرحال اول باید تشکر کرد

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
10- طلیعه مامان حامی
11- مریم مامان نریمان
12- مصی مامی پرهام
13- سما مامان شاینا
14 لیلا مامان آروشا من هم با تمام تصمیمات شما موافقم فقط اگر جمعه باشه خیلی خیلی عالی میشه
15_موشموشک
دوستان عزیزم این شرایطی که برای تولد گذاشته شد از اول مبنا بر این بود که اگر تو باشگاه تماشا تولد گرفته بشه باباها نباشن فقط نیم ساعت آخر تو تولد شرکت کنند برای همین الان مطرح کردن این مسئله که اگر کم بودیم باباها شرکت کنند یه کم دیره و زمان نیست چون من و مریم باید روز شنبه برای رزرو قطعی سالن عمل کنیم از باشگاه کودک تماشا اعلام شد که تا شنبه حتما پول ودیعه رو بیارین (شرمنده از دوستانی که دوست دارن همسرشون در کنارشون باشه از اول) روز تولد 22 شهریور 92 ساعت 4 الی 7 عصر

با اجازه از حضور همه دوستان عزیزم لطف کنین تا صبح روز شنبه نهایت تا 10صبح شنبه مبلغ 27000 هزار تومن مبلغ حضور مامان و یه بچه رو به حساب واریز کرده تا ثبت نام شما قطعی بشه بعدا سایر هزینه‌ها براتون بر طبق تعداد نفرات سنجیده شده به اطلاعتون میرسونم ممنونم از همتوننننننننننننننننن

شماره کارت بانک ملی : 9226 - 9342 - 9911 - 6037

به نام معصومه احمدی جوبنه

لطف کنین حتما خبر بدین که حسابا قاطی نشه ممنونننننننننننننننن

تاریخ چی شد
21 یا 22 شهریور
لطفا تاریخ دقیق و ساعت رو بگید
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
منیس نوشتم همه پستامو بخونی هست عزیزم

ما 22 ام برامون رزرو شده نه 21 ام نمیدونم چرا اصلا 21 ام اعلام شد از اول اعلام شده بود 22 ام شهریور

دوستان گلممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ساعت تولد دسته جمعی همون 4 تا 7 که اعلام شده بود
روز تولد هم همون 22 ام شهریور جمعهههههههههههههههههههههههههههه
تو همون باشگاه کودک تماشااااااااااااااااااااااا

صی جون مرسی و مامان نریمان مریم جون مرسی از زحماتتی که می کشید و بقیه کسانی که همکاری می کنند که من نمی دونم بهرحال اول باید تشکر کرد

1- منیس مامان برسام
2- فونیکا مامان آرتین
3- مهدیه مامان سارینا
4- آزی مامان مانی
5- سمیرا مامی آدرین
6- شادی مامی رادین
10- طلیعه مامان حامی
11- مریم مامان نریمان
12- مصی مامی پرهام
13- سما مامان شاینا
15_موشموشک
16-پریس مامان پرشان