بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه منم تا از کنارش پا میشدم بیدارمیشد از دوماه ب بعد زیر سینم باید میخوابید هرچی بزرگتر بدتر میشد.خلاصه ی گهواره واسش گذاشتم تا راحت شدم البته بازم تابش میدادم.گهواره برقی عالیه
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
عزیزم پهلوهاش باروغن چرب کن.ی پارچه نخی ببند دورش بذارینش تو پتو و تاب تابش کنید
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...