2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
منم باید هرروز پشمای شوهرمو از سرامیکا جمع کنم.این چه عدالتیه خدا😂😐

وای بزرگترین مشکل مشکل من همینه دونه دونه جمع میکنم🤕😂😂😂💔

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که گفت حسودید😆 حتما خودشه با یه اکانت دیگه🤌😂

😐

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
دییر اومدی  زن هادی اومد نفرینمون کرد ورفت

خدارحم کرد بهم پس🤣🤣🤣

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
النگو دست کردن و. دامن پوشیدن تحقیرامیزه ؟؟؟مردای اسکاتلندی دامن میپوشن مردونگیشون اسیب دیده ؟والا ک ...

وایی خدا ترکیدم 😀😀😀😀😁😁😀😁😁من اینقدر سر این تایپک خندیدم بچم تو شکمم کپ کرده

وایی خدا ترکیدم 😀😀😀😀😁😁😀😁😁من اینقدر سر این تایپک خندیدم بچم تو شکمم کپ کرده

همیشه بخندی منتها چقدر خانما  عجیب شدن حالا شستن لباس زیر اقایون برای خانما کاری خیلی عادی به حساب میاد ظاهرا برعکسش مردونگی اقایون رو کم میکنه!!!😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
واله میدونی منظوره من چیه..منظورم اینه که اگه ادم مریضه باید خودشو درمان کنه... من خودم دیسک گردن دا ...

من اون موقع سنم کم بود مسئولیتی نداشتم یکی از بدیهای افسردگی اینه که چند ماه میگذره و حال بدی داری نمیدونی چرا به نظرم افسردگی یعنی خودفراموشی یعنی فکر نکردن به خودت حس هیچ چیزی رو نداری و اطرافیان باید حتما کمک کنن هم برای درمان هم اینکه همدلی داشته باشن

الهی امین عزیزم😘

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
ماال من میندازه گوشه حموم خیس میشه دل ورودم میا بالا تا میبینمش

خدانکشتت مردم از خنده از دست تو🤣🤣

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دایی من هادی اسمش

ولی این کجا و ان کجا

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
2810