2777
2789

سلام خانوما توروخدا منو راهنمایی کنید من ۳۵ سالمه دوتا بچه دارم. ۱۸ آبان رابطه محافظت نشده داشتم دیگه بعدش قرص اورژانسی نخوردم بخاطر ضررش و چون تو سه چهار ماه قبلش دوبار خورده بودم .بعد رابطه ببخشید سریع خودمو شستم و تو آب سرکه نشستم حالا از اون روز شدییید استرس بارداری دارم حالت های پریودی دارم و فردا موعدمه.میترسم برم بی بی، چک هم بگیرم جرات ندارم.شوهرم عاااشق بچس و یکسال بیشتره بحث داریم سر این قضیه.من خودم نمیخوام کشش ندارم دیگه.حالا ۴ ۵ روز میشه سینه هام مخصوصا چپ کنارش خیلی درد میکنه کیست سینه هم البته دارم .اون دوبار هم که اورژانسی خوردم شوهرم نمیدونه و نگفتم بهش.دیرروز جعفری خریدم جوشوندم خوردم بلکه پریود شم.دارم دیوونه میشم .روزی که رابطه داشتیم ۴ روزی میشد از پریودم گذشته بود.من چکار کنم 😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیبر شوهرم بود 😔😔😔😔😔😔

خوب هرچی صلاحتون هستش . ولی بنظرم شما خودتم دلت میخواد وگرنه روز دوم پری برو آیودی بزار خیالت راحت تا آخر روز پری هم خوب میشی فقط ماه اول رو رعایت کنی دیگه استرسی نداری

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب هرچی صلاحتون هستش . ولی بنظرم شما خودتم دلت میخواد وگرنه روز دوم پری برو آیودی بزار خیالت راحت ت ...

نه بابا کجا دلم میخواد آخه ‌ایودی چند نفر گفتن باردار شه زنداییم  باردار شدد با ایودی.قرص هم کیست سینه دارم و گرنه جلوگیری‌  مون به کاندوم هست .

شوهرم جلوگیری نکرد ببخشید.‌‌‌توروخدا دعا کن پریود شم استرس شدید دارم

زعفران غلیظ دم کن بخور تو حیاط طناب بزن ببخشید راب...طه شدید یا خ ش ن داشته باش پری میشی

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهرم جلوگیری نکرد ببخشید.‌‌‌توروخدا دعا کن پریود شم استرس شدید دارم

ببین اسنو خواهرانه میگم اگه شوهرت انجام نمیده شما مسئولی شما انجام بده،این یه تصمیم دو طرفه ست

الان یکی از نزدیکان من بعد بچه اول بچه دومو ناخواسته باردار شد

سه چهار ماه بعد زایمان شکم سومو حامله شد دوقلو !

بچه های دوقلوش نموندن؛دکار هم گفت فعلا دیگه باردار نشو رحم دچار مشکل میشه

باورت نمیشه ۶ ماه بعد سقط دوباره باردار شد

الان سه تا داره

دیگه رفت آی یودی گداشت

به فکر خودت باش