2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
😐😐چرا باورش براتون سخته ؟؟؟یه خانم بیمار با افسردگی شدید ویه بچه حالا شوهرش کمکشم بکنه باورش سخته ...

نمیگم عجیبه پست بعدی هم نگا کنید گفتم خیلی ازمردا‌کمک میکنن توخونه ولی اون آقا بجای لی لی به لالا گذاشتن همسزسو ببره روانپزشک نشون بده بهتر نیست آیاااا؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

دوتا شوهر خواهر منم خیلی تو کارهای خونه کمک میکنن خیلی زیاد لباسارو میشورن خونه جارو میکنن ظرف میشورن بچه رو نگه داری میکنن 

دوماد اول فقط غذا درست نمیکرد ک چند روز پیش خواهرم با بچهاش اومدن خونمون شوهرش زنگ زده بود میگف رشته اش کی بریزم کی پیازداغ کنم و ... خداحفظشون کنه برا بچهاشون بزرگه 

دوماد کوچیکه اشپزی هم بلده و انجام میده 

اما خانوما ناگفته نماند ک خواهرام کارمندن ی خانوم خونه دار نیستن ک مدام خونه باشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همه کاری بلده از نظافت تا آشپزی و مرتب بودن. ولی اصلا انجام نمیده خودشا میزنه به خنگی .ولی مامانش میگه مجردی همه کاری میکرد .الانم فکر میکنه من الکی میگم دست به سیاه و سفید نمیزنه

دروغ میگه ب نظرم 

اونی ک گفته بود شوهرم موهامم شونه می‌کنه انقد تنبلم؟

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
نمیگم عجیبه پست بعدی هم نگا کنید گفتم خیلی ازمردا‌کمک میکنن توخونه ولی اون آقا بجای لی لی به لالا گذ ...

چرا ایشون به کمک درمانی احتیاج داره اما مشخص بود الان بیماره همسرش باید کمکش کنه طلاق به زبون راحته یه بچه اون وسطه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
هادی اگ بدونه تو نی نی سایت چقد تحسینش میکنن حتما خوشحال میشه ی کاربری بزنه میشه معروف ترین سایت

🤣🤣من غش رفتم اخ🤣🤣🤣🤣

خوشگلا اگر تو نی نی سایت از من خطایی دیدید...شما خطای دید دارید وگرنه من خیلی گلم🤣😁
😐😐چرا باورش براتون سخته ؟؟؟یه خانم بیمار با افسردگی شدید ویه بچه حالا شوهرش کمکشم بکنه باورش سخته ...

خب تو مواقع مریضی چیزیه ک تعجب نداره..واقعا تو دوران‌مریضی مرد بابد کمک حال خانومش باشه..من ۲۷سالمه دیسک گردن دارم خیلی کارای سنگینو شوهرم‌انجام میده ولی نه تا حد مو شونه‌کردن.پوشک‌بچه عوض کردن

امان ازشوهرخودم شلوارشوعوض میکنه همون جامیمونه تامن بردارم ازصدتا ۱دونه اینطوری هست

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 

هیچ مردی حتی بعترینش نمیتونه از پس این همه مسعولیت بربیاد هم کار بیرون هم کار خونه هم بچه داری هم ناز کشیدن.مطمعنا در نهایت عین اتش فشان میترکه...همونطور که زن نمیاونه از پس این همه کار بربیاد وبلاخره میگه تنهایی کم اوردم.مادر ادمم تا ابد غذا نمیپذه بیاره دم در خونه بلاخره صبرش تموم میشه

من تو اشناها خیلی مردا دیدم خیلی کمک خانومشون کردن دو سه مورد تو بیماری چقدر خانمشونو تر و خشک کردن یعنی انقدر براتون غیرقابل باوره؟! 

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
دققیقا😬

هادی رو ول کن،،رفتی کمک مادر شوهر اینا؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
2810