2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
هادی گلی از گل های بهشت است 🤌👀

هادی فانتزی نینیسایتی هاس باور نکنید

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

هستن همچین آدمایی ک کارخونه کمک کنن ن ک زن برینه مرد جمع‌کنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بدان و اگاه باش هر تاپیکی در نی نی سایت دیدی باور نکن و به شخمدانت روانه کن 

و اعصاب خودتو با مقایسه مخدوش نفرما

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
نه بعضیا خودشونو میزنن ب اون‌راه‌.اخه ادم‌افسرده ام باشه دیگه موهاشو ک از حموم‌بیاد شونه میزنه.

نه ،راست میگه.

من یه زنداداشم دقیقا همینجوری بود.حتی حال نداشت لباساشونو بندازه تو ماشین.کارشون به طلاق کشید.

من و خدا💫
هادی فانتزی نینیسایتی هاس باور نکنید

😐😐چرا باورش براتون سخته ؟؟؟یه خانم بیمار با افسردگی شدید ویه بچه حالا شوهرش کمکشم بکنه باورش سخته ؟؟؟؟من پدرم کارای مهمتر از این برای مادرم کرده ومیکنه شوهر خودم مریض بشم نمیذاره تکون بخورم چیش عجیبه ؟؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

خدا خیرت بده استاتر😂😂😂

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
نه ،راست میگه. من یه زنداداشم دقیقا همینجوری بود.حتی حال نداشت لباساشونو بندازه تو ماشین.کارشون به ...

عاقبت زن داداشت چی شد؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
مننم اصلا باورم نمیشه میگه هست همچین مردی

واقعا اینقدر غیرقابل باور .و عجیبه؟؟ من زیاد دیدم،،همسر خودمن اینطوره حالا نه در این حد چون من تنبل نیستم اما خب از وقتی باردار شدم فقط غذا رو میپزم من چون سرکاره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نه ،راست میگه. من یه زنداداشم دقیقا همینجوری بود.حتی حال نداشت لباساشونو بندازه تو ماشین.کارشون به ...

خودتون میگید طلاق.اخه هیچ مردی همچین چیزیو تحمل نمیکنه...واقعا یبار دوبار سه بار...تا اخر ک‌نمیشه مرد کارای تو‌خونه‌و‌کارای شخصی خانومم انجام بده.

2810