2777
2789
عنوان

شوهرم داره تلافی میکنه دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 64 پست
ببین عزیزم کلا سعی کن فک و فامیل خیلی سر از مشکلات و مسائل زندگیت در نیارن چون عزت و احترامت تو فامی ...

اگه نرم مادرم میفهمه بازم ب مشکل خوردیم 

پارسالم خالم میخواست بیاد خونمون شوهرم نزاشت از سر ناچاری بازم ب مادرم زنگ زدم گفتم مامان الان یکم بینمون شکر ابه میشه ب خاله بگی نیاد ...

الان بازم همون تحقیر تکرار میشه ... خالم بیچاره اخلاقشو میدونست اول بهم گفتم اگه دعوت کنم میای منم گفتم بزار بپرسم ببینم چی میشه الان لج کرده 

از طرفی وقتی ب کارای مادرشوهرم رفتارش با خودم فکر میکنم اخه چرا باید برم بازم اونهمه بی حرمتی ب خودم و بچم رو نادیده بگیرم بازم کاری کنم ک ب خودشون اجازه بدن هرچی از دهنشون در میاد بارم کنن 

ولی ی چیزی ک بیشتر اشکمو درمیاره اینکه کسی ک دوسش داری بار ها و بارها بخشیدیش اینجوری ازت نقطه ضعف بگیره و اذیتت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم خودت متوجه میشی که جلو خیلی از تنش ها رو از اول میتونستی بگیری و همسرت هم اینطوری گارد نگیره

خستم بخدا بگم تو این ۷ سال چیا بهم گدشته و چیکارا کرده و چقدر بخشیدمش رفتارا و بی حرمتیاشو تعجب میکنی ولی چ کنم 

دعوا میکنم نمیشه کوتاه میام نمیشه ... خسته شدم واقعا 

اگه نرم مادرم میفهمه بازم ب مشکل خوردیم  پارسالم خالم میخواست بیاد خونمون شوهرم نزاشت از سر نا ...

این روزا خیلی دهن به دهن همسرت نذار ولی به خاطر اینکه روحیه خوبی نداری خونه مادر شوهرت هم نرو.  اگه تونستی بری دعوتی خالت  تنهایی برو و اگه اجازه نداد هم عذر خواهی کن نرو ولی موضوعو براشون باز نکن . 

این روزا خیلی دهن به دهن همسرت نذار ولی به خاطر اینکه روحیه خوبی نداری خونه مادر شوهرت هم نرو.  ...

اره همین کارو باید بکنم ... ولی میدونی بیشتر غصه ام از چیه بازم قطعا رابطه مون بهم میخوره چند وقتی بود ب ارامش رسیده بودیم خیلی کوتاه بود ...تموم شد بازم 

شما مورد تحقیر و توهین قرار گرفتی واسه همین اعتماد به نفست برای کنترل امور از دستت در رفته و همسرت هم از این نقطه ضعف استفاده میکنه. تنها راهش کمک به خودت برای بالا بردن اعتماد به نفسته. شوهرت هم بیچاره نیاز به کمک داره.  اونم گیر افتاده بین مادرش که خیلی بی ملاحظه اس و زندگی خصوصیش و مسائلی که با خانواده شما داشته. 

شما مورد تحقیر و توهین قرار گرفتی واسه همین اعتماد به نفست برای کنترل امور از دستت در رفته و همسرت ه ...

هیچ کاری از دست هیچکدوممون بر نمیاد ... نابود شدیم ب خاطر خانواده هامون ... من خیلی کوتاه اومدم خیلی 

چون مشکلتون سر جاش بوده فقط چند وقت فرصت بروز پیدا نکرده بود

اره دقیقا 

دوماهی میشد بهمون گفتن پسرمون اوتیسمه کلی زجر کشیدم مخصوصا اینکه همسرم بیشتر بهم ریخته بود از طرفی فشار ها و اعصاب خوردی مادرش ... بعد رفتیم تهران اوتیسم رد شد و ی سری تمرینات گفتار درمانی کار درمانی دادن ک هزینه اش خیلی سنگینه خیلی سعی میکنم راه بیام باهاش... بعد اون افتضاحی ک مادرش ب بار اورد یکم اروم بودیم شاید یک ماه نمیشد ... بازم جنگ اعصاب شروع شد 

با بچه برو و اصلا اصرار بهش نکن مگه تنها رفتن چه اشکالی داره کل فامیل ما عشق میکنن بدون شوهر و مجردی برن خونه هم،،چقدر سختش میکنی،اونم فهمیده هی داره گربه میرقصونه،، با بچه برو کلی هم خوش بگذرون،،، خودت که میگی میشناسن رفتارشو پس چرا انقدر خودتو واسه افکار فامیل و دیگران عذاب میدی اینهمه فشار عصبی کار دستت بده کی براش مهمه همون شوهرت میگه میخواستی حرص نخوری

بچه شما بیشتر از هر چیز نیاز به محیط اروم خانواده داره برای درمان. به شوهرت اینو بگو بخاطر بچتون هم که شده باید یه سری مهارت های زندگی رو یاد بگیریم. اگه بچتون اوتیسم هم باشه نگران نباش من اوتیسم میشناسم که الان پزشکه چون خانوادش خواستن

با بچه برو و اصلا اصرار بهش نکن مگه تنها رفتن چه اشکالی داره کل فامیل ما عشق میکنن بدون شوهر و مجردی ...

بخدا ۲۳ سالمه کل دندونام خراب شده 

کلیه درد دارم همشم ی جام درد میکنه بس ک بهم فشار عصبی میده سر ساده ترین چیزا 

از بس گریه کردم چشام از دو رسید شماره اش ب ۴ دارم وسواس فکری دارم داءم سر دردم ... ولی بازم سعی میکنم مدارا کنم