2777
2789
عنوان

شوهرم داره تلافی میکنه دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 64 پست

الهی خدا دل نامهربون براتون مهربون کنه.خیلی سخته میدونم.

واگذرشون کن بخدا.خداخودش بجا تلافی میکنه...

اگ شوهرت راضی میشه برید مشاوره.دونفره برید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان دور شدم کاملا  بازم میخواد منو برگردونه ب رابطه داشتن با مادرش

اصلا اجازه نده. تا یاد بگیرن احترام بذارن 

البته شوهرتو تو دستت بگیر نذار فاصله بندازن

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بعضی از مردا عم عقل و بی احساسن😢خدا هدایتشون کنه ... هیچوقت خامش نشی مهرتو ببخشی...نظرم اینه مث خودش رفتار کن هرچقد بخای راه بیای اون بدتر میشه دیگه نه مادرش نه فامیلاشو حساب نکن ...

خب وقتی محبت و کوتاه اومدنو ندید گرفتن فایده ای نداره این کارو انجام نده دیگه

دقیقا این ادما انگار از سنگن 

اصلا نمیبینه اینهمه هواشو دارم چون دوسش دارم 

اینهمه اذیتم کرده گذشت کردم 

ی بچه ی مریضم دارم چیکار کنم اه

خونتو جدا کن  از مادرشوهرت تو با خونواده خودت تنها رفت امد کن اونم تنها بره بیاد پیش خونوادش ...

نمیشه ادما با خانواده شونن جدا ک نیستن 

یک سالو نیم تنها رفت امد کردم خونه ی پدرم بخدا ابروی ادم میره هی میپرسن فلانی کجاست چقدر بگم ماموریته فلان جاست بهمان جاست 

منم کاری نداشتم از قطع ارتباطم بدم میاد ولی گفتم برم بیام سر سنگین ولی وقتی مادرش درو روم میبنده یا منو میبینه میره تو اتاق چ کنم چقدر خودمو بی ارزش کنم بس نیست واقعا؟

سر جدا شدن هم شوهرم راضی نمیشه وگرنه من ب ی اتاقم راضیم دوم پولم نداره هزینه ی درمان پسرم خیلی بالاست 

عزیزم یک وقت گولش را نخوری که مهریه تو ببخشی

ن بابا مگه بچم 

میگم ینی سر اینکه پدرم ی بار سرش داد زده بود میگفت مهریه تو ببخش تا بیام بعد مادر خودش اینهمه بی حرمتی کرده بهم چا برم اخه

اون لحظه میگفت ک منو خر کنه برم روی مادرشو ببوسم اختلاف کش پیدا نکنه بعدا میگفت گفت ک گفت عصبانی بود ...

خوب اینبار اگه قرار شد برید خونه ی بابات بگو اگه توهم نیای منم دیگه نمیام یا در مقابل مامانت کوتاه نمیام البته وقتی که دعوا ندارید و میونتون خوبه.در کل اگه به خودشون می رسه باید همیشه زن کوتاه بیاد.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اگه میتونی خودتو بچت برین مهمونی خالت  اگرم نمیشه بهش بگو تلافی این کارتو سرت در میارم و ازین ...

این ینی جنگ اعصاب و کلی استرس باز 

تازه یکم زندگیم ب ارامش رسیده بود من تلاشمو کردم ولی اون منو خری فرض کرده ک هرچی بخواد باید دولا شم جلوش

خوب اینبار اگه قرار شد برید خونه ی بابات بگو اگه توهم نیای منم دیگه نمیام یا در مقابل مامانت کوتاه ن ...

خونه ی بابامو میاد الان میدونه اون مهمونی برا من مهمه تلافیو سر اون مهمونی دراورد 

نمیشه ادما با خانواده شونن جدا ک نیستن  یک سالو نیم تنها رفت امد کردم خونه ی پدرم بخدا ابروی ا ...

پس یک راه مونده دوتایی برید مشاوره این مشکلاتو حل کنید

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
خونه ی بابامو میاد الان میدونه اون مهمونی برا من مهمه تلافیو سر اون مهمونی دراورد  

خوب ببین کدوم راهو دوس داری یا باید بری و یه دعوای جدید و دوباره اعصابت خورد بشه و آخر سرهم باز مادرشوهر برنده میشه  یا نری و اینبار منتشو سرهمسرت بزاری و بگی بخاطر اون و مادرش نمی ری ولی یه جوری به خاله برسون که بخاطر مادرشوهرت نمی ری.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

QUOTE=210589652]خوب ببین کدوم راهو دوس داری یا باید بری و یه دعوای جدید و دوباره اعصابت خورد بشه و آخر سرهم باز مادر ...[/QUOTE]

از من پرسید ک دعوت کنم میای اخلاق بدشو همه میشناسن دیگه 

گفتم بزار ب شوهرم بگم ببینم چی میشه ب اونم گفتم گفت باشه  

بازم ابروم میره ... مادرمم قطعا ناراحت میشه

ببین عزیزم کلا سعی کن فک و فامیل خیلی سر از مشکلات و مسائل زندگیت در نیارن چون عزت و احترامت تو فامیل کم میشه و ضمنا کسی هم به فکر حل مشکل تو نیس اینو خیالت راحت . و دوم اینکه مشکلات تو به خاطر اینکه اصولی باهاشون برخورد نکردی روز به روز پیامدهای مخربتری تو زندگیت داشتن همینطور که قبلا گفتم یی سرو صدا خودت برو پیش مشاور تا یک سری مهارت های ارتباط و مدیریت مشکلات رو یاد بگیری و تو زندگیت پیاده کنی