2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد وال محمد
یاد بگیر ، قدر هر چیزی را که داری بدانی،
قبل از آنکه روزگار به تو یادآوری کند که:
می بایست قدر چیزی را که داشتی، میدانستی ...
الهم صل علی محمد وال محمد
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
وای نازلی این اتفاق دقیقا یک ماه و نیم واسه منم افتاد و بابای نازنینم رو در کمال ناباوری توی یه لحظه از دست دادیم حرفایی که زدی دقیقا حرف دل من بود دیگه بدون بابام زندگی برام مفهومی نداره دوس دارم بمیرمو زوتر برم پیشش خیلی خیلی جای خالیشو احساس میکنم هنوزم رفتنشو باور ندارم کاملا درکت میکنم خدا پدر تورو هم بیامرزه برای شادی روحش صلوات فرستادم الهم صل علی محمد وال محمد
من هم از شنیدن صحبت های شما خیلی ناراحت شدم مرگ عزیز خیلی سخته مخصوصا کسی که خیلی دوستش داشته باشی بابای من جند دفعه سکته قلبی کرد ومرتب توی بیمارستان بستری شد وبعد سکته مغزی کرد تمام تنش خشک شده بود بعد از چند وقت بعد از دارو ودرمان زیاد وفزیوتراپی توانست دوباره راه بره ولی بعد از چند وقت دوباره سکته کرد و دوباره مثل روز اولش شد درسته برادرها مخصوصا برادر کوچکم خیلی کمک میکرد ولی مامان من دراثر فشار زیاد خرد شد من مونده بودم که خدا چه صبری به مادرم داده و هر دفعه که بابایم رانگاه میکردم جیگرم کباب میشد دفعه اول که بابایم بهتر شده بود رفتند شهر خودمان برای اینکه انجا هوا تمیز تر بود وبیشتر فامیل انجا بودند وبرادر بزرگترم با خانمش انجا بودند وخدایی خیلی کمک کردند من همیشه میگویم خانم برادر من که فامیل هم هست مثل یک فرشته است که به بدون هیچ منتی با وجود بچه ها وکار خودش به پد ر ومادر من کمک میکرد خدا از او راضی باشد وفرزندان اورا که دم بخت هستند خوشبخت وعاقبت به خیر کند ولی این اواخر میدیدم که بابایم به خاطر مریضی چقدر زجر میکشد گفتم خدایا هر چه خودت صلاح میدانی و با وجود اینکه سن بابا زیاد بود ولی هنوز برایش غصه میخورم ولی سعی میکنم بیشتر برایش قران بخوانم ونمازهای قضایش را بخوانم واقعا فکر میکنم انهایی که مریض دارند چقدر سخت است مخصوصا شیمیاایها و معلولین خدا به همه انها صبر بدهد و به صاحبان عزا انشاءا... برای اموات امرزش ومغفرت خدا باشدو برای شادی روحشان صلوات وحمد میفرستیم
سلام عزیزم
من رو هم تو غمت شریک بدون
با هم همدردیم
منم بابه 7/7/92 از دنیا رفت...خیلییییییییییییییییییییییی سخته میدونم.
درست نیست اینو بگم اما منم روزی هزار بار از خدا میخوام که برم پیش بابام....
هنموز وقتی میرم خونمون منتظرم بابام بیاد پیشوازم و ببوسم و با اون ته ریشش سوکم بده آخ که چقد دلم تنگهههههه خدایییییییا منم مثه تو الان دارم اشک میریزم
بچه ها تو رو خدا قدر همه عزیزاتون رو بدونید و به هم محبت کنید دنیا خیلی سریع تر از اون چیزی که فکرش رو نمیکنی میگذره.
جهت شادی روح همه پدر و مادرهای مهربون ذکر صلوات و فاتحه
منم پدرم 8ساله فوت کرده با مرگش آن چنان ضربه ای خوردم که بعد 8سال هنوز جبران نشده اگه یه روز فکر کنم که بابام مرده و دیگه نیست یاد خنده هاش یاد رف زدنش آتیش به جونم می زنه برای همین فکر میکنم مسافرته یا نمی دونم ولی فکر دیگه ندیدنش متلاشیم می کنه
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند