2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 52 پست
آخ!خیلی ناراحت شدم.روحش شاد باشه عزیزم.اللهم صلی علی محمد وال محمد.
منم داداشمو به راحتی یک حواب شبانه از دست دادم.9 روز دیگه دوساله که رفته و نیومده...من هم هر روز و هر ثانیه منتظر داداشمم.شب خوابید و سبح دیگه بیدار نشد....
خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته ها سپاسگزارم♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشک چشمم بند نمیاد وقتی می بینم کسی پدرش و از دست داده منم در تاریخ 92/9/8 پدرم و از دست دادم چقدر دلم برای مهربونیاش تنگ شده
دارم دیوونه میشم انگار همین الان خاکش کردیم
اون منو خیلی خیلی دوس داش
نفرین به اون پائیزی که پدرم و ازم گرفت
جای خالی با هیچ کس
با هیچ کس پر نمیشه
خدا رحمتش کنه پدرتو

جاییکه میتوانی با سکوت حرف بزنی ، بر پایه های لغزان واژه ها تکیه نکن
چقدر همدرد دارم اینجا... من ٢٧ روزه که دنیام با رفتن بابای مهربونم تموم شده...کابوسی که هرگز باور نخواهم کرد...
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
اگه با این دید به این مساله نگاه کنید که یه روزی بهشون ملحق میشیم خیلی راحت تر میشه مصیبت از دست دادنشون را تحمل کرد.مرگ عزیزان فقط مال من و شما نیست که از خدا دلگیر بشیم برای همه پیش میاد.میگن دعای مشلول برای والدین خوبه.من هم مامان و بابام را از دست داده ام و 350 کیلومتر با مزارشون فاصله دارم.
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
چند روزه که کتاب دا را دارم میخونم خاطرات جنگه.یه خانوم در عرض 15 روز همسرش و پسرش را از دست داده و دخترش هم مجروح شده.البته مسلما بدتر از اینا هم بوده اون موقع.نمیدونم اگه ما تو اون شرایط بودیم چیکار میکردیم.
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد