2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 52 پست
عزیزم برای پدرت نماز والدین بخون خیلی راحته و نشسته هم میتونی بخونی خدا رحمتش کنه فکر میکنم این نماز هم خودتو آروم میکنه و هم ثوابی زیادی برای پدرت داره یه پل ارتباطی میشه
همسرم برای مادرش میخونه من خواب دیدم که مادش از این کار پسرش خیلی راضی و شاد بود اون دنیا
نی نی من پس کی میایی تو دل مامان زود باش دیگه خوشگلم( لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه.عزیزم روحش همه جا هست...وقتی تنهایی تا دلت میخواد باهاش درد دل کن...حتما میشنوه...مطمئن باش
چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند میزنم تو فکر میکنی خرم؟؟ خب یبار فکر کن دارم به خریت تو لبخند میزنم.
خدا رحمتشون کنه
خیلى سختهههههه

الهم صل علی محمد وال محمد
نازلی درکت میکنم همین الان چشام پر اشکه و بغض داره خفم میکنه
گن چار ساله که با این حس زندگی میکنم
تو ده ماه. فاصله بابام و برادر جوونمو از دست دادیم. و بعد اون چه شبایی که با بغض نخوابیدم و چه صبحهایی که با سر درد بیدار نشدم
غمت خیلی بزرگه.....
ثنا و ثمین عشق مامان و بابان
عزیز دلم مواظب ایمانت باش خداوند صاحب همه چیز و قادر متعال همیشه خدا رو شکر کن لذت بنده بودن و راضی بودن و تجربه کن راضی باش ب رضای خدا ک تو هر کاری خیری هست خدا رو شکر کن ک بابات با زجر و سختی نرفت برا آرامش روح و قلب خودت دعا کن انشا الله خداوند بهت صبر بده بنده باش و محکم
در پناه حق باشی
یا علی
امروز برای امام زمانت چه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم سپری کردن داغ عزیزان چند مرحله داره که اولین مرحلش انکاره، من شرایططو کاملا درک می کنم . فقط باید اجازه بدی زمان بگذره. اما یک چیزی که برای من کارساز بود خیرات کردن بود.
با دستگاه تصفیه آب ، به خود آب سالم و خیالی راحت هدیه کنید.