2777
2789
عزیزم من شنیدم وضعیت خوابگاه های تهران خیلی خرابه راس میگن؟حتی دخترعموی من مجبور شد برای اینکه اتاق ...

خوابگاه بهشتی بدک نیست که ولنجکه همون ویوش کلی خوبه آفتابگیر ولی ممکنه گیرت نیاد یعنی باید وایسی جا خالی شه. خوابگاه ارشدا و دکترا و اتباع خارجی ولی خوبه.

آره منم دوستای خوبی نداشتم گیر آدمهای تند متعصب افتادم و اگه خلاف میلشون بودی اذیت می کردن‌. خوابگاه تهران نمی دونم چجوریه ولی خوابگاه الزهرام خوبه باصفاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابگاه بهشتی بدک نیست که ولنجکه همون ویوش کلی خوبه آفتابگیر ولی ممکنه گیرت نیاد یعنی باید وای ...

اره بهشتی خیلی بهتر از تهرانه 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
اره بهشتی خیلی بهتر از تهرانه 

البته دارم از لحاظ خوابگاه و بعضی رفتارای دانشجوهاش میگما

بعدا بعضیا میخونن بهم حمله میکنن که تهران بهتره

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
تهران برترین دانشگاه ایرانه بعد شهید بهشتی  پزشکی تهران بهتره و شهید بهشتی دندان پزشکیش

پست بعد رو هم بخون اونا رو خودمم میدونم از لحاظ رفتار دانشجوها و شرایط خوابگاهاش گفتم

پست بعد رو هم بخون اونا رو خودمم میدونم از لحاظ رفتار دانشجوها و شرایط خوابگاهاش گفتم

آره کلا تهران چون پایتخته و از همه جا توش هستن آدم های نادرست هم هست دیگه آدم باید بااحتیاط و چشم باز تو خوابگاه زندگی کنه که اذیت نشه🌷🌷

آره کلا تهران چون پایتخته و از همه جا توش هستن آدم های نادرست هم هست دیگه آدم باید بااحتیاط و چشم با ...

اوهوم دقییقا    

تهران هم واس ازاد بودنش دوست داشتم حس میکنم شیراز شهر سنتی هستش 

عزیزم من مشاور تحصیلیم پزشک دانشگاه تهران بود وسط سال تحصیلی ازم خواستگاری کرد و همیشه میگه واقعا براش سخت بوده شرایط الان همه شهر ها ازادن البته ایشون ورودی سال ٩١ بوده که همزمان با جولان دادن موسسه هایی مثل کنکوراسان است بود و خیلی از بچه ها گول این موسسه هارو خوردن انشالله که چندماه بگذره این حست درست میشه💞