2777
2789
عنوان

کسایی ک عروس هلندی دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 39 پست
قبلا اصلا نمیکرد اینکارو شاید یه بار در طول روز امشب همییینجوری فیف فیف میکنه یه طور خاصیه انگار مثل ...

سوراخ بینیشو چک کردی ؟ اگه کاملا بازه 

پس چیزی نیست 

بغلش کن قربون صدقش برو ببین باز همین وضعیته؟ 

اینکارو نکن ظرف ابشو بذار باشه نصف شب شاید گشنش شه دونه بخوره بعدش نیاز داشته باشه به هر دلیلی اب بخ ...

ن برنداشتم ولی هروقت ابشو عوض میکنم توش سرکه میریزم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ پرهاشو تمیز نمیکنه مدفوع تغییر کرده پف کرده چرت میزنه غذا خوب نمیخوره ببرش دکتر

اما اگ این چیزاش خوبه،جاشو گرم کن تو روز یکی دوساعت با بخوری چیزی خونه رو مرطوب کن بهش مولتی ویتامین بده

چیز خاصی نباید باشه

یعنی هرروز؟ تلفش میکنی میکشیش یک بار در هفته کافیه اونم خیلی کم ابشو باید روزی دوبار عوض کنی عفونت م ...

ابشو یبار عوض میکنم در روز😐

چند قطره میریزم زیاد نیست

ینی بازم ضرر داره؟

بچه ها منم عروس هلندی دارم ولی حرف نمیزنه الان یه ماهه که از سرلاک گرفتمش  مال شماهم حرف نمیزنه ؟؟؟

البته اسمشو بلده صداش میکنم جواب میده (صدای پرنده) یا مثلا بگم بدو بیا میات پیشم ولی کلمه نمیگه میدونید چرا ؟؟؟؟ 

منم عروس دارم عاشقشممم الان تازه ۵ ماهش شده اما حرف نمیزنه عادیه بچها؟! از چند ماهگی میتونن حرف بزنن ...

سوال منم این بود 

مال خواهرم از سه ماهگی یاد گرفت سلام کنه 

اللان ماشالله یه سالشه اهنگ میخونه یا چندتا جمله میگه ولی مال من ن 

بعضیا میگن ماده حرف نمیزنه نمیدونم صحت داره یا ن

ابشو یبار عوض میکنم در روز😐چند قطره میریزم زیاد نیستینی بازم ضرر داره؟

بله هرروز که سرکه سیب نمیدن 

والله من پنج سال بیشتره دارم شاید سالی یکی دوبار بهش دادم

برای اینکه مریض نشه باید ببری دکتر بهش مولتی ویتامین و کلسیم بده نه که هرروز سرکه بدی 

ندونسته داری ظلم میکنی طفلک گناه داره

بله هرروز که سرکه سیب نمیدن والله من پنج سال بیشتره دارم شاید سالی یکی دوبار بهش دادمبرای اینکه مریض ...

اها ممنونم عزیزم حتما🙏❤️