2777
2789
برای زیست خیلی سبز جامع خریدم منبع دوم میخوام ای کیو گاج بزنم و ریاضی باتوجه به اینکه امسال سخت بود ...

من ریاضی اول تخته سیاه

بعد ای کیو

زیست هر ۳تا خیلی سبز پایه به پایه

بعد ای کیو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تهران قبول شدم ولی سرنوشت خوبی در انتظارم نبود گیر آدمهای بد افتادم. جوجه رو آخر پاییز میشمارن. ...

اره خیلی خودمو مقایسه میکنم

و از اونا ک خیلی حرف مردم واسش مهمه

چکار کنم که اینطوری نباشم؟

اره خیلی خودمو مقایسه میکنم و از اونا ک خیلی حرف مردم واسش مهمه چکار کنم که اینطوری نباشم؟

رو خودت کار کن کم کم اگه لازم شد برو مشاوره 

تو الان شاهکار کردی با این قبولی ولی انگار نمی تونی ارزش کارتو بدونی. رو خودت کار کن درست میشه گلم

ببخشید شما چطور پزشکی قبول شدین و نمیدونین لام چیه؟ نگو که میکروسکوپ هم نمیدونی چیه

لام رو ی دانش اموز راهنمایی هم میدونه

ولی نمیدونم مگ چند نوع لام داریم

که میگی بعضیاشو تهران نداره

تهران هم واس ازاد بودنش دوست داشتم حس میکنم شیراز شهر سنتی هستش 

عزیزم شیراز از لحاظ تیپ مردمش خیلی به تهران نزدیکه 

و در ضمن قطب پزشکی کشور هم هستش

اتفاقا خوشحال باش که شیراز آوردی 

مدرکش چون قبلا دانشگاه پهلوی بوده رو همه دنیا بیشتر قبولش دارن تا شهید بهشتی تهران

و خواهر خوانده دانشگاه پرینستون آمریکا هم هس 

بعدشم بیا شیراز و هوش بلش شهر گل و بلبل🌸🌹🌷🌻💐🌺🏵️🌱

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها یک تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
رشته رو نمی گم ببخشید ولی شهید بهشتی. رفتی رو دوستات دقت کن

عزیزم من شنیدم وضعیت خوابگاه های تهران خیلی خرابه راس میگن؟حتی دخترعموی من مجبور شد برای اینکه اتاق خوابگاهشو تغییربده کلی مدرک از خرابکاری های هم اتاقیاش جمع کنه  میگف خیلی بعضیاشون بد بودن و اگه باهاشون دوس نمیشدی و مخالف کاراشون بودی کلی اذیتت میکنن 

بیچاره نابود شد تا اومد اتاقشو تغییر بده

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
لام رو ی دانش اموز راهنمایی هم میدونه ولی نمیدونم مگ چند نوع لام داریم که میگی بعضیاشو تهران نداره

مثل لام بخش میکروبیولوژی و بافت

ما لام داریم از زمان شاه 

یه سالن خیلی بزرگ مولاژ هم داریم اطلس کامل سه بعدی هست کامل ترین اطلس توی کل کشوره تهران هم اینو نداره

بعدم استادای شیراز تعصب خیلی شدیدی به تدریس انگلیسی دارن استادای تهران انقدر تعصبی نیستن