2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم خوب وزن کم کردم
آخه قبل از بارداری درحال تلاش برای کاهش وزن بودم که به 61.5 که رسید دیگه باردار شدم.. توی بارداری هم فقط 10.5 اضافه کردم و شدم 72 اینا
الان وزنم 59 هست و امیدوار م تا عید بتونم کمتر هم بشم که مثل قبلنا بشم.. الانم اندامم خیلی خوب شده و ازینکه دارم سبک میشم خیلی احساس خوبی دارم
فقط یکم این پوست شمکم که کشیده شده باید اساسی ورزش کنم که بره تو که نمیشه
:((
سلام شب همگی به خیر مامانای جدید خیلی خوش امدیدبه تایپیک ما . نی نی های گلمون هم همگی خوشگل وناز هستند. ساحل جان تو هم خیلی ناز هستی و همین که خیلی لاغر کردی خوش به حالت حسودی کردم بهت . من که خیلی چاق هستم نمی دونم چه کارکنم فعلا که نمی خوام رزیم بگیرم به خاطر کوروش گناه داره . برای خودت و پسر اسپند دود کن
لی لی جان عکس قشنگی از خودت وپسرت گذاشتی انشااله که همیشه شادباشید. مریم جون خانواده سه نفری شادی هستید انشااله که سالیان سال درکنارهم شاد وخرم باشید. ماشااله به شماها جقدر خوب لاغر شدید . شماها رزیم می گیرید.
یا رحمن یا رحیم
سلام سلام
خونه جدید مبارک
دوستای جدید خوش اومدین
لیلی جون
مریم جون
ساحل جون خیلی ماهین
خوش به حال مامانای خوش هیکل من که دارم می ترکم قبل زایمان با قد 168 فقط 58 کیلو بودم تو بارداری 16 کیلو زیاد کردم قربون خودم برم الان 74!!!!!!!!!!!!! کیلو ام. ههههههههه
سلام به همه...

خوبین مامانا... عکسای لیلی جون و ساحل جون . بردیا و مریم عزیز رو دیدم و مسروووووووووووووور شدم

بابا شماها که خیلی مانکنیدووو من که قشنگ چاقم....

قشنگ...

ولی به خودم و شوشو قول دادم کهلاغر بشم و میشم.... چون از اول که انقدی نبودم.... جدیدا انقدی شدم...