2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست
امیرعلی نورا.......21خرداد90.......... وزن تولد 3550 ...... قد تولد 53 .........وزن و قد هفت ماهگی 9 کیلو، 71

سانت....... بسرعت سینه خیز می رود، با کمک می نشیند، دندان ندارد، بابا و دد میگوید و دست ودستی می کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صبح همگی بخیر...
من از صبح دارم پستهای قبلی رو میخونم..
ماشالله به نی نی های نازمون... انشاءاله خدا همشونو حفظ کنه و عاقبت به خیر باشن.. انشاءاله همه نی نی ها سالم و صالح و زیر سایه ی پدر و مادر زندگی خوب و راحت و توام با آرامشی داشته باشن... آمینننننننن

راستی ریحانه ی من حرف هم میزنه... نه نه... دا دا... دد ... بابا... یکبار هم لطف کرد و ماما گفت...
تا دلتون بخواد جیغ میزنه... جیغ های بنفش ... مخصوصا وقتی بچه ببینه..
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**