2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندا جون...
بهاره جون...
مریم ها...
مهسیما جون...
مرجان جون... بهار جون
لیلا جون...
سنا جون...
مهسیما جون...
مهدیه جون....
مهیاس جون...
مهسان جون...
صدف جون...
رویا جون...
ساحل جون...
زهره جون...ازیتا جون...
کتی جون...
فرناز جون...
پریسا جون...
پرپر جون...
نورا جون...
فریده جون...الینا جون...
کیانا جون...
مامان مرجان جون... و بقیههههههههه

کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.. سلام.. صد تا سلام... صبح گرم همه بخیر............

تولد همه ی نی نی های گل مبارک باشه.. انشاءالله تولد صد و بیست سالگیشونو جشن بگیرین... نسرین جون عکسات عالی بود.. خسته نباشی مامان هنرمند...

ساحل جون .. انشاءالله از این بعد زندگیتون پر از شادی های قشنگ باشه ... عیب نداره.. بعدا براش یک تولد خیلی خوشگل و ناز می گیری عزیزم... بوسسسسسسسسسسس

رویا جون.. مبارکه بارداری مجدد... انشاءالله که قدمش خیر باشه ...

من جای همتون سبز رفتم شمال... هوا وحشتناک گرم و شرجی بود.. اصلاً خوش نگذشت... دخملی حسابی بهم وابسته شد.. امروز با بدبختی موند پیش مامانم.. صبح حسابی گریه کرد... دیشب هم تا صبح نخوابید و نق زد.. احساس کردم دل درد داره...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
راستی نسرین جون.. قنادی طلائی شیرینی هاش خیلی عالیه.. ولی من تا الان آلبوم کیکشو ندیدم... بهم خیلی هم نزدیکه.. حتماً سعی میکنم برم آلبومشو ببینم ... ممنون از راهنمائیت..بوسسسسسسسسسسسس
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
سلام عرض میکنم خدمت خواهر های عزیزم ، خوبین ؟ نی نی های گلتون خوبن؟
تولد همه گلهای خردادی رو البته با تاخیر و یه دنیا شرمندگی ، تبریک میگم ، انشاءاله جشن فارغ التحصیلی و بعد عروسی تک تکشون
رهام عزیز ، پارمین خوشگل، آروین طلا و آفاق و زهرا جونم مبارک
به به مهدیه جونم ، سلام عزیزم ، خوبی ، امیرحسین و ریحانه جون خوبن، مهدیه مشهد یادت کردم ، نماز زیارت و زیارتنامه به نیابت از همه دوستان نی نی سایتی خوندم ، انشاءاله همگی حاجت روا بشیم ، آمین
2810