2777
2789

از صبح شش و نیم بچههام بیدارن. با این عقب و جلو کردنای ساعت. 

الانم که هنوز ساعت ۷ شده 😭😭😭

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دوباره شب های بلند شروع شد یا خدا

من دوس دارم خوبه که شبای بلند

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
من این ساعتو دوست دارم چون به کارام بهترمیرسم.بچه هات چندوقتشونه ازصبح تاالان بیدارن

ده و سه 

من موندم اینا خواب ندارن 

خودشون هیچ منو داغون کردن ☹️☹️☹️ حالا کوچیکه رو از فردا میفرستم مهد راحت میشم 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
ده و سه  من موندم اینا خواب ندارن  خودشون هیچ منو داغون کردن ☹️☹️☹️ حالا کوچیکه رو از ...

نمیدونم والا. هربچه ای یه جوره.منم دوست دارم دخترمو ببرم مهد اماازکرونا میترسم نمیبرم

دنیای من ریحانه ورضا😘
نمیدونم والا. هربچه ای یه جوره.منم دوست دارم دخترمو ببرم مهد اماازکرونا میترسم نمیبرم

مجبورم خودم کلاس دارم نمیشه 

وااای من عشق کردم هی خوابیدم و با گوشی ور رفتم دیدم تازه ۶ شده زوده برای شام درست کردن

من عاشق این مدل روزام از ساعت جلو کشیدن بدم میاد

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
وااای من عشق کردم هی خوابیدم و با گوشی ور رفتم دیدم تازه ۶ شده زوده برای شام درست کردن من عاشق این ...

وای خیلی خوب بود منم بعد از دو سال رفتم بازاروکیل و. سرایی مشیر امذم خونه دیدم تازه ساعت6 و نیم هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر