2777
2789
عنوان

پسره چرا این حرفو زد بهم

420 بازدید | 23 پست

کلا سه چهار باره تاحالا باهم رفتیم بیرون 

تو دانشگاه همو دیدیم پیشنهاد دوستی داد 

امروز میگفت میخام ب مامانم شمارتو بدم باهم درارتباط باشید 

😐😐😐😐گفتم وات ؟ چقد جوگیری .

گفت نه واسه خاستگاری ابن چیزا نه 

واسه همین که باهم حرف بزنید فقط باهم اشنا شید 😐😐😐😐

گفتم من چه حرفی دارم با مادر تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بچه ننه س

اینا که همه چیو به مامانشون میگن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
والا بخدا ما از دست مادر شوهرای افریتمون زله شدیم و مجبوریم تحمل کنیم بگو چه سنمی باش دارم این موجود ...

دقیقا گفتم بدم میاد از این کاراااا .

گفت با مامان من بدت مباد بحرفی؟ ناراحت شد😂😂

دقیقا گفتم بدم میاد از این کاراااا .گفت با مامان من بدت مباد بحرفی؟ ناراحت شد😂😂

بزار ناراحت شه،چه پرروه بگو مامان توست تو دوسش داری من حسی بش ندارم حوصله ندارم با یکی همسن مامانم بحرفم 

احتمالا مادرش گفته با دختره صحبت کنم ببینم چطور دختریه

همون کاراگاه بازیهای مادرانه😂

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر