2777
2789
عنوان

شکلات نارگیلی بدون شکر🤤+عکسسس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 25 پست
اون راه راه سفید  روش چیه

شکلات سفید عشقم تو میتونی با چیز دیگه تزئین کنی

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

@دوپسر    

@دوپامین    @giissa    @بیشون_فرایز    

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@رویداد    @janjun    

سلام عزیزم مرسی که تگم کردی💙

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
@دوپسر     @دوپامین     @giissa     @بیشون_فرایز   &nbs ...

ممنون هنرمند جانم 🌱 خیلی لطف کردی یادت بود.. این صدای خودته؟😁

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
ممنون هنرمند جانم 🌱 خیلی لطف کردی یادت بود.. این صدای خودته؟😁

آره عشقم😁😅صدای خودمه

لینک آبی نشده

نمیدونم چرا نمیشه🥲نگه دار روش گزینه باز کردن رو بزن

آره عشقم😁😅صدای خودمه

موفق باشی عزیزم 

دانلود کردم ویدیو رو 👌😊

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
@دوپسر     @دوپامین     @giissa     @بیشون_فرایز   &nbs ...

ممنون عشقم ک یادت بود♥️خیلی آسون بود حتما درست میکنم و عکسشو میذارم♥️

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱