2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

سلام عزیزم امشب یهویی پستت و دیدم تورخدا برام دعا کن خوشبخت بشم و با یه ادم خیلی خوب ازدواج کنم تو دوراهی موندم😔😔

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم امشب یهویی پستت و دیدم تورخدا برام دعا کن خوشبخت بشم و با یه ادم خیلی خوب ازدواج کنم تو د ...

سلام عزیزم ان شاالله به خواسته ات برسی و خوشبخت بشی🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

دوستان برامنم دعا کنید هرکی دید وخوند لایک کنه ۵ تا صلوات میفرستم براش حاجت روا بشید 

اول برای ظهور اقا امام زمان 

وبعد برای حاجت دلم ک خیلی مهمه برام حاجتمو بگیرم الهی رب العالمین 

اسی جان منم دعا کنی 

دوستان برامنم دعا کنید هرکی دید وخوند لایک کنه ۵ تا صلوات میفرستم براش حاجت روا بشید  اول برای ...

سلام عزیزم حاجتروا باشین ان شاالله🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

فردا بیاد باهام حرف بزنه💔💔😭😭😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم   انشاالله  شما و همه کسایی که تو این تاپیک التماس دعاا  داشتن حاجت  روا  بشن    بای عاقبت بخیری بچهای من و سلامتی خانوادم لطفا دعا کن  و  این که  پول جور بشه ساختمانمون رو بشازیم  ممنونم

لطفا برای ارامش دلم . و اینکه بتونم قوی و مستقل باشم دعا کن   

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣