2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از تاپیک خوبتون.

دعا کن که همه صاحب اولاد عمل صالح بشن بچه های منم عمل صالح  عاقبت بخیر بشن.

برادرهام و خواهرم خوشبخت بشن همه روزی حلال و پر برکت داشته باشن

@منتظرررررظهور    

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ممنون از تاپیک خوبتون. دعا کن که همه صاحب اولاد عمل صالح بشن بچه های منم عمل صالح  عاقبت بخیر ...

سلام عزیزم ان شاالله تمام حاجاتتون روا بشه🤲🌹

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام عزیزم ان شاالله تمام حاجاتتون روا بشه🤲🌹

برات حمد میخونم❤

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

💙😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعا برای ازدواج خوب رویا و فاطمه و سپیده و زهرا

ممنون 🌹

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
خواهش میکنم ازتون از ته دل واسه آزادی بابام دعاکنید بخدا سه ماهه داریم خون دل میخوریم😭

سلام عزیزم ان شاالله به حق باب الحوایج حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام باباتون هرچه زودتر آزاد بشن و پیش شما برگردن، الهی آمین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام عزیزم ان شاالله به حق باب الحوایج حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام باباتون هرچه زودتر آزاد بشن و ...

ممنون عزیزم 

انشالله😞🤲

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡

برادرم 

التماس دعا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤