2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی 

یه رفیقام هست همیشه مشکل داره و غصه میخوره براش دعاکن ایشاله مشکلاتش حل شه همیشه حالش خب باشه وخوشحال وخوشبخت باشه

واسه منم دعاکن یه بخت خب قسمتم بشه خوشبخت شم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اسی منم دعا میکنم ایشاله مشکلات حل شه همبشه حال دلت خب باشه ولی توروخدا خیلی دعام کن خیلی زیاد این دوستتم دعاش کن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اسی منم دعا میکنم ایشاله مشکلات حل شه همبشه حال دلت خب باشه ولی توروخدا خیلی دعام کن خیلی زیاد این د ...

ممنون برای دعای قشنگتون عزیزم🙏🌹 چشم حتما دعا میکنم. ان شاالله به لطف خدا و ائمه علیهم السلام مشکلت دوستتون حل بشه و بخت خوبی هم نصیب شما بشه و خوشبخت بشین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

بفرمایید پست بذارید تا براتون چهار قل بخونم👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9076605/بیاید-براتون-چهارقل-بخونم 

لطفا دعا کنید ۵ مرداد خوب پیش بره🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بفرمایید پست بذارید تا براتون چهار قل بخونم👇🏻👇🏻👇🏻 https://www.ninisite.com/discussio ...

ان شاالله حاجتتون با خواست خدا یکی بشه و حاجت روا بشین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

میشه واسه منم دعا کنی ؟🥺🧡 

۳ شهریور یه آزمونی دارم 

میشه دعا کنی همونطوری بشه کع میخام ☹♥️

مرسی 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

الهی خیر ببینین حاجت روا باشین لطفا برای حاجت دوستم و امضام‌دعا کنین🙏

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹