2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

3153 بازدید | 543 پست

سلام به همگی

عزیزان دعا طلب حاجت از خدا و راه ارتباطی بنده با خداست، از دعا در حق همدیگه غافل نشیم که دعا در حق دیگران مستجاب میشه.

تصمیم گرفتم لیستی از دوستانی که التماس دعا دارن، حاجت دارن، گرفتارن، مریض دارن و... تهیه کنم و بعد از نمازهام برای حل مشکلشون دعا کنم ان شاالله مستجاب بشه و گره از کار کسی باز بشه. 

لطفا لطفا لطفا متقابلا شما هم برای حل مشکلم دعا کنین، سالهاست در برزخم و راه نجاتم فقط به دست مهربان خداست. نفس گرمتونو ازم دریغ نکنین و با قلبهای پاک و مهربونتون دعا کنین خلاص بشم، بی نهایت ممنونم🤲🙏

این تاپیک رو باز میزارم هر کسی خواست کامنت بزاره تا براش دعا کنم، دوستانی که التماس دعا دارن تگ کنین، اگر ان شاالله حاجتروا شدین برام بنویسین خیلی خوشحال میشم.😊🌹

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

خدای مهربانم

آسمان دل دوستانم را

پر از ستاره ڪن 

تا دلشان از غم و غصه خالی شود

آرامش آسمان‌شب سهم قلبتون

باشد ونورستاره‌ها روشنۍبخش

تمام لحــظه‌هاتون

خُدایا

ستاره‌هاۍآسمانت‌را سقف

خانه دوسـتانم کن تا زندگیشان

مانند ســتاره بدرخشد.

خـــدای خوبم

به حق نامهای زیبایت

به حق مهربانی‌ات

به حق بزرگی وجلالت

غم و غصه را از دل

دوستان وعزیزانم دورکن

لحظه هاشون پراز آرامش

دردهاشون رو درمون

و دلشون رو آروم ترین کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای مهربونم دل همه دوستانم را شاد گردان

به خودشون و عزیزان شون سلامتی و عافیت بده

مریض هاشون را شفا بده

مجردهاشونو لباس سفید  خوشبختی بپوشان

به متاهل ها  آرامش و عشق پایدار عطا کن

قلب پدر مادرها را به دیدن خوشبختی و موفقیت فرزندانشان شاد گردان

سایه ی پربرکت شان هم بر سر عزیزانشان نگه دار 

هرکس در هر راهی تلاش میکنه موفقیت و پیروزی را توشه ی راهش قرار ده

حنا

لطفاااااا دعا کنین به سه تا ارزوم برسم❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

« اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء »

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

تو رو خدا دعا کنید منو مادر و خواهرم مشکلاتمون و گیر و گرفتاریی هامون همشون حل شن و خدا دلمونو شاد کنه و به جمیع حاجات دلمون برسیم 😭😭😭😞😢

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

خیلییییییی مهربونی❤️💫🥰

خدا ادم هایی مث شما رو حفظ کنه💫🙏🏻🤍

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

تو رو خدا دعا کنبد پدرم خسیس و شکاک و بد دل و ظلم نکنه در حقمون،تو خونه زندانیمون نکنه و اذیتمون نکنه و کتکمون نزنه و پنهان کار نباشه و انشاالله هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و الکی رد نکنه خواستگارای خوب رو

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

خدایا 

عزیزی که این نوشته را میخواند

بر بال آرزوهایش پرواز کند

او را دریاب 

در تمامی لحظات 

آنچه  را به بهترین 

بندگان عطا می فرمایی

به او هم عطا فرما

آمیـــن

2810