2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 543 پست
استارتر جان لطفاً برای دوستام دعا کن ممنونم  @درمسیرخدا     @اعتصامی   &nb ...

سلام خواهرگلم... الهی که بهترین اتفاقها براشون رخ بده

💙اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💙

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ممنونم گلی خدا خیرت بده چشم روی چشمم دعاشون میکنم

ممنونم 

چشمت بی بلا گلم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرگلم... الهی که بهترین اتفاقها براشون رخ بده 💙اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ م ...

سلام عزیزم 

ممنونم گلم 

ان‌شاءالله هم برای شما و هم استارتر و هم همه کسایی که اسمشون تو تاپیک هست بهترین اتفاق بیوفته

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم  ممنونم گلم  ان‌شاءالله هم برای شما و هم استارتر و هم همه کسایی که اسمشون تو ...

الهی آمین❇️🙏❇️🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
لطفا برای دوستام دعا کن  @الماس1400     @جیگرررررررررررر     @نیلی_ ...

مرسی گلم 

چشمم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
@.:eli:.     @حنای_من     @اعتصامی     @دل_دریاییم   &n ...

الهی خیر ببینین الهی سفید بخت شین الهی آمین ممنونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

استارتر گرامی الهی به عالیترین نحو و به زودی زود حاجت روا شین الهی آمین
لطفا برای سفید بختی چند خانم سن بالا مدنظرم و @دخترناراحت     فاطمه ،زهرا ،پریسا و تهمینه

لطفا برای دوست فاطمه جان هم دعا کنین که اوضاعشون ختم به خیر بشه
نی نی دار شدن فلورا ،سحر @شیرینخانووم      @مهربون21      @تیناجونیی    
سلامتی @خوبها     مادر و برادرم و حل مشکلاتشون به نحو احسن 
وحاجت خودم سپاسگزارم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای آزادی اسیر مد نظر @baharr_76     و حاجت خودشون

لطفا برای

@گلزعفرونی    

@77mary    

@zizou_chavoshi    

@anglewriter    

@پانیام    

لطفا برای

@mahdi1397    

@اعتصامی    

@درمسیرخدا    ‍  و برادر بزرگوارشون

@پانیام    

@بهاردخمل    

لطفا برای

@مائده6525221    

@شهنور    

@خداگونه    

@گیلاس_مهربون    

@گوارا    

2810