2777
2789

به نظرم اینو بپذیر فارغ از اینکه قیافت چه شکلیه، از هر ۱۰۰ نفری که در روز میبیندت، ۸۰ نفرشون اصلا براشون مهم نیست و دقت نمیکنن چه شکلی هستی، ۱۰ نفرشون شاید فکر کنن خوشگلی، ۱۰ نفرشونم فکر کنن زشتی 

در‌نهایت یه درصدی از ادمها تورو زشت میبینن اینو بپذیری زندگی راحت میشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ادما سلیقه متفاوتی دارند 

ما ممکنه از نظر یسری خوشگل باشیم از نظر بعضیا زشت پس لزومی نداره اعتماد بنفستو از دست بدی 

اماا

دوستت فاقد شعوره یا ممکنه عمدا بخواد تو اعتماد بنفست ضعیف بشه پس حواستو جمع کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

اعتماد به نفس چیزی نیست که با حرف یه نفر بخواد خورد بشه،اگر حرفش ناراحتت کرده بخاطر اینه که خودت در درون خودت همین حسو داری نسبت به خودت.اگر خودت احساس زشتی نمیکردی حرفش تاثیری روت نداشت.

مثلا اگر الان دوست من بیاد بهم بگه تو دورویی یا دروغگو این منو ناراحت نمیکنه و اعتماد به نفسمو هم خورد نمیکنه چون میدونم که نیستم! در درون خودم اعتماد دارم به خودم که دروغگو و دو رو نیستم ،ولی اگر یکی‌بهم بگه زشت ممکنه ناراحت بشم چون خودمم فکر میکنم زشتم!