2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300576 بازدید | 28448 پست
عزیزم سلام وقتت بخیر،من میخوام عسلی ۸ و دودی ۸ روی موی رنگ شده که قهوه ای متوسطه بذارم،مشکلم اینه هر ...

سلام عزیز

بله به ضخامت موها ربط داره مو هر چه ضخیم تر و مشکی تر باشه یعنی تعداد رنگدونه قرمز و نارنجی طبیعی موهات زیاده و رنگ نهایی هم حاصل جنگ و جدال رنگدونه طبیعی و مصنوعیه حالا هر کدوم قویتر باشه اثرش بیشتره

نباید از رنگ گرم استفاده کنی مگر اینکه دکلره کنی با پایه بالا ، الان عسلی رنگ گرمه

بهتره فقط از رنگهای سرد استفاده کنی مثلا ترکیب خاکستری دودی آبی زیتونی و به مرور موهات رو روشن کنی و فرصت بدی هر دفعه مقداری از رنگدونه های خودت بیرون بریزه خنثی بشه ، اکسیدان هر چی قویتر باشه بیشتر رنگ رو بیرون میریزه روشن میکنه هر چه ضعیفتر باشه برعکس

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزبله به ضخامت موها ربط داره مو هر چه ضخیم تر و مشکی تر باشه یعنی تعداد رنگدونه قرمز و نارنجی ...

مرسی عزیزم،اگه بخوام از ترکیب دودی و خاکستری استفاده کنم چه واریاسیونی نیازه؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای سلام خداروشکر پیداتون کردم،تو آسمونا دنبالتون میکشتم،اتفاقی تاپیکتونو دیدم.....من موهام مشکیه،تار موهام ضخیمه و تقریبا خیلی دیر رنگو بخودش میگیره حالا الان بعد چند سال میخوام موهامو رنگ کنم رفتم آرایشگاه یجا که گفت ۶ تومن یجاهم گفت ۳تومن ولی حقیقتا نمیخوام اینقد هزینه کنم آیا امکانش هست تو خونه یچیز قشنگ خودم دربیارم 

اگه میشه و میتونم لطف کنید بگین من عکس مدِ نظرمو بفرستم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
2805
مرسی عزیزم،اگه بخوام از ترکیب دودی و خاکستری استفاده کنم چه واریاسیونی نیازه؟

آبی ، البته نیاز صددرصدی نیست برای کمک بیشتره وگرنه خود دودی و خاکستری آبی دارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
وای سلام خداروشکر پیداتون کردم،تو آسمونا دنبالتون میکشتم،اتفاقی تاپیکتونو دیدم.....من موهام مشکیه،تا ...

سلام عزیز ، اگه رنگ عادی منظورته با توجه به شرایط موهات فقط رنگهای سرد باید استفاده کنی حداقل برای شروع ، مثلا ترکیب خاکستری و زیتونی ، چون به خاطر ضخامت موهات رنگدونه قرمز زیادی داری رنگهای گرم اینو تشدید میکنه

اگه رنگهای با دکلره میخوای اون قضیه اش فرق داره اینکه تا چه پایه ای بدون آسیب برسه درباره رنگ میشه تصمیم گرفت

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، اگه رنگ عادی منظورته با توجه به شرایط موهات فقط رنگهای سرد باید استفاده کنی حداقل برای ش ...

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییتون....الان این سرده یا گرم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مرسی عزیزم بابت پاسخگوییتون....الان این سرده یا گرم

این ترکیب دودی ۶ و شکلاتیه تیره ست و اکسیدان شش درصد ، اما برای موی شما چون ضخیمه شماره رنگ باید بره بالا وگرنه این شماره ها تیره تر درمیاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
این ترکیب دودی ۶ و شکلاتیه تیره ست و اکسیدان شش درصد ، اما برای موی شما چون ضخیمه شماره رنگ باید بره ...

یعنی الان میتونم دودیِ۷یا۸ و شکلاتیه روشن بگیرم با اکسیدان ۶ که تقریبا همین رنگ دربیاد؟ 

بعد بیزحمت اندازه هاشم میگین لطفا و اینکه دیگه واریاسیون نمیخواد

یعنی الان میتونم دودیِ۷یا۸ و شکلاتیه روشن بگیرم با اکسیدان ۶ که تقریبا همین رنگ دربیاد؟ بعد بیزحمت ا ...

بله میشه

نصف نصف قاطی کن ، میتونی دو سانت واریاسیون آبی قاطی کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزمم وقتتون بخیر برای منافذ باز راهی دارید؟ 

تاپیک از سال 93عه🥹

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

کسایی که پوستشون مختلطه میشه بگن چه تونری استفاده کردن و باهاش مشکلی نداشتن؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2810