2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300587 بازدید | 28454 پست
عزیزدلم ی چیز دیگهپروتئین تراپی ریزش نمیاره؟یا بوتاکس حتی؟

بوتاکس بله میتونه عوارض داشته باشه بوتاکس از یه سم گرفته میشه ، پروتئین تراپی انواع داره یه نوعش که همیشه بوده همون حالت کرمی هست که به مو زده میشه ماساژ داده میشه به دفعات هم میشه استفاده کرد و از داروخونه مارک های مختلف رو خرید و تو خونه استفاده کرد مشکلی هم نداره ، یه مدلش همزمان با مواد از اتو مو و سشوار طولانی مدت استفاده میشه اون بله اون میتونه مو رو حساس کنه به خاطر حرارت ... کراتین هم این حرارت رو داره و خود موادش سرطان زاست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید البالو جان این درسته ک میگن رنگ دودی زیتونی ب مرور ک چندبار بشوریم تناژ قرمزی و بد میگیره؟؟

با این حساب ک موهام هیچ دکلره و رنگی نداره بازم با شستشو بعد چندبار تناژ این رنگ تغییر میکنه؟

رنگ موی خودم مشکی نیس خرمایی هستش ک زیر نور قهوه ای متوسط دیده میشه

سلام خوبید البالو جان این درسته ک میگن رنگ دودی زیتونی ب مرور ک چندبار بشوریم تناژ قرمزی و بد میگیره ...

نه عزیز اون به نارنجی نمیزنه ، هر دو این رنگها کاملا سرد هستن یعنی هیچ رنگدونه زرد و قرمز و نارنجی ندارن ، ما وقتی رنگ میذاریم رنگ مویی که به دست میاد حاصل ترکیب رنگدونه های رنگ مصنوعی و رنگدونه های طبیعی موهامونه ، هر کدوم قوی تر باشه اثرش بیشتره ، مثلا اونایی که موهای مشکی ضخیم و پرکلاغی ای دارن پر از رنگدونه قرمز و نارنجی ان ، بقیه به ترتیب کمتر

اگه با شستشو رنگ تغییر کنه یا رنگش خوب نبوده یا رنگدونه های طبیعی غالب بودن و زدن بیرون که چاره اش سردتر کردن رنگ و رنگ کردن مداومه که رنگدونه های طبیعی خارج بشن به مرور

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزممن اخره اخره صورتم نزدیک گوش یک حالت کِوِره مانند پیدا کرده پره چرکه تمیز نمیشه چ غلطی بکن ...

سلام عزیز ، سفیداب رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو جان

یه سوال در مورد روشن کردن مو با سوپرپلاتینه ها داشتم

می شه موی طبیعی رو با سوپرپلاتینه این رنگی درآورد بدون دکلره؟؟

اگه می شه چه برند و شماره ای مناسبه؟؟

سلام آلبالو جانیه سوال در مورد روشن کردن مو با سوپرپلاتینه ها داشتممی شه موی طبیعی رو با سوپرپلاتینه ...

سلام عزیز به این لطافت نه این به زیتونی عسلی هم میخوره البته ، سوپرها به سمت عسلی طلایی میرن

میتونی یه مدت زیتونی روشن استفاده کنی و بعد زیتونی بژ ، یا زیتونی طلایی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

آلبالو جان سلام عزیزم ی سوال داشتم 

من سایه موهام قهوه ای رنگ شده و سه سانت ریشه مشکی درامده حالا اگه ساقه رو دکلره کنم همشو ریشه مشکی بمونه بد میشه ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلاااام به همه

مرسی  آلبالو خانم، بابت توصیه هات

منم جدیدا یه بات تلگرام کشف کردم که کمک می کنه به طور مداوم روتین پوستیتون رو رعایت کنید و یادتون نره هر روز انجامش بدید

من یکی که خیلی برام کاربردی بوده

هرکی دوست داشت یه سر بهش بزنه،

توی تلگرام سرچ کنید:

DermaRoutineBot@

سلام روز بخیر آلبالو جان من موهای خودم مشکلیه می‌خوام یه کم روشن بشه مثل شکلاتی میشه یه ترکیب رنگ با مارک خوب بهم بگین ممنون

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
آلبالو جان سلام عزیزم ی سوال داشتم من سایه موهام قهوه ای رنگ شده و سه سانت ریشه مشکی درامده حالا اگه ...

بستگی به رنگساژ هم داره اگه رنگساژ روشن باشه بله وجهه خوبی نداره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام روز بخیر آلبالو جان من موهای خودم مشکلیه می‌خوام یه کم روشن بشه مثل شکلاتی میشه یه ترکیب رنگ با ...

سلام عزیز

رنگ شکلاتی رو با رنگ دودی و اکسیدان شش درصد میتونی ترکیب و استفاده کنی

شماره رنگها تیره یا متوسط باشه

مارک هم مهم نیست بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی ، مارک زیاده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810