2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست
سلام عزیزم! من چون بچم ۶ماهشه نمیتونم برم آرایشگاه حالا میخام خودم تو خونه ب موهام رنگ بزارم لطفا م ...

سلام عزیزم

این سه تا ترکیب خوبه روی موی طبیعی

خاکستری و نسکافه ای

خاکستری و بژ

دودی و شکلاتی

طلایی و دودی

شماره ها هم ۷ متوسطه و زیر ۷ تیره ست ... اگه جنس موهات پرکلاغیه شماره ها رو تیره نگیر چون خیلی تیره میشه متوسط بگیر

اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام ببخشید آلبالو جان من ب موهام ترکیب حنا ووسمه گذاشتم الان رنگ بزارم رنگ میگیره خوب میشه یا که نه ...

سلام عزیزم به طور پیش فرض نه رنگ نمیگیره ، ولی اگه شک داری میتونی روی یه تیکه از موهات امتحان کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم این سه تا ترکیب خوبه روی موی طبیعی خاکستری و نسکافه ای خاکستری و بژ دودی و شکلاتی طل ...

یعنی میتونم خاکستری و نسکافه‌ای رو باهم قاطی کنم؟ چ مقدار رنگ و چ مقدار اکسیدان بریزم؟ ببخشیدا خیلی سوال میپرسم

خدایا کمکم کن به چنتا آرزو که دارم برسم
سلام عزیزم این سه تا ترکیب خوبه روی موی طبیعی خاکستری و نسکافه ای خاکستری و بژ دودی و شکلاتی طل ...

فک کن رنگ رو گذاشتم میتونم ب چن شاخه از موهام رنگ ماهگونی بزارم؟

خدایا کمکم کن به چنتا آرزو که دارم برسم
سلام عزیزم به طور پیش فرض نه رنگ نمیگیره ، ولی اگه شک داری میتونی روی یه تیکه از موهات امتحان کنی

ممنونم ازت آلبالوجان

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
یعنی میتونم خاکستری و نسکافه‌ای رو باهم قاطی کنم؟ چ مقدار رنگ و چ مقدار اکسیدان بریزم؟ ببخشیدا خیلی ...

نصف نصف 

اکسیدان به اندازه ای که مثل ماست بشه حدودا یک و نیم برابر رنگ

ماهاگونی هم میتونی ولی زیبایی خاصی نداره یه قرمز قهوه ای میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالوجان روی موهام هررنگی میزارم قرمزی داره چجوری میتونم قرمزی موهاموبگیرم موهام ضخیمه ودیرم ر ...

سلام عزیزم

موهات ضخیمه مشکل پیش میاره ، یه مدت فقط رنگ خاکستری بذار خاکستری روشن و اکسیدان ۹ درصد و دو سانت واریاسیون بنفش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالوجان میشه یه رنگ خوب بهم معرفی کنی پوستم سبزه هست نمیخوام دکلره واینا بشه

سلام عزیزم

ترکیب نسکافه ای و خاکستری

ترکیب عسلی و خاکستری

بدون دکلره اینا تنوع خاصی نداریم طیف های مختلف قهوه ای رو داریم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم موهات ضخیمه مشکل پیش میاره ، یه مدت فقط رنگ خاکستری بذار خاکستری روشن و اکسیدان ۹ درصد و ...

بببخشیدعزیزم توی عیدیه عروسی داریم آیااین رنگ برای عروسی جالب میشه روموهام وتقریباچه رنگی میشه ؟شماره رنگ ومقداراکسیدان روهم میشه بگین؟

بببخشیدعزیزم توی عیدیه عروسی داریم آیااین رنگ برای عروسی جالب میشه روموهام وتقریباچه رنگی میشه ؟شمار ...

ببخشیدخیلی سوال میپرسم تاعیدچندبارازاین رنگ استفاده کنم میشه یه مارک خوب رنگ برای موهام که ضخیم هستش بگین؟ممنونم

بببخشیدعزیزم توی عیدیه عروسی داریم آیااین رنگ برای عروسی جالب میشه روموهام وتقریباچه رنگی میشه ؟شمار ...

عزیزم رنگ عادی تنوعی نداره همشون طیفی از قهوه ای هستن خاکستری برای این هست که اون رنگدونه هاق قرمز  و نارنجی موهات رو بکشه بیرون و به مرور رنگ موهات رو سرد کنه

شماره ی رنگ دست خودته روشن باشه مثلا ۸ به بالا ، هر چقدر رنگ ریختی یک و نیم برابرش اکسیدان بریز

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ببخشیدخیلی سوال میپرسم تاعیدچندبارازاین رنگ استفاده کنم میشه یه مارک خوب رنگ برای موهام که ضخیم هستش ...

بستگی به موهات داره قابل پیش بینی نیست دو هفته یک بار میتونی بذاری ولی باید به موهات هم رسیدگی کنی ماسک مو روغن هایی مثل آرگان استفاده کنی بزنی به مو

مارک مثلا ایگورا ، گپ ، اکوارلی ، اورال ، وال وار ، بیول ، پرستیژ  و ...

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم