2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست
سلام عزیزم یه دوره ی مفصل باید ببینی هم برای تکنیک ها هم قوانین ترکیب رنگ و کاتالوگ خوانی اگه خواس ...

من دوره ارایش و پیرایش دیدم ی مدتم تو سالن کارکردم الانم خودم کارمیکنم ولی بنطرم ی جاهایی ازکارم ایرادداره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

سلام آلبالو جان...لطفا کمکم کن...من خودم موهامو دکوکرم زدم به پایه ۶رسید بعد روش نسکافه ای و دودی زدم ولی ریشه ها از ساقه ها روشنتر شده میشه دوباره با دکوکرم ساقه ها رو روشن تر کنم...موهام آسیب نمیبینه؟این عکسش قبل از رنگساژ هست....اینجا فقط دکوکرم زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطش چطوریه عزیزم

اموزش ترکیب رنگ ایناست : دسته بندی رنگهای سرد و گرم ، استفاده از  خنثی کننده ها با توجه به اعداد بعد از اعشار شماره ی رنگ ، تناسب رنگ و پایه ، رنگهای بدون دکلره و با دکلره ، براق کردن رنگها و نکات دیگه ست ... کانالی تو تلگرام دارم که مطالب رو اونجا گذاشتم البته فقط ترکیب رنگ نیست دکلره و بالیاژ و غیره هم هست

برای دکلره ، اول حتما از موها تست بگیر با پودر سفید و اکسیدان شش درصد ، پودر دکلره ی بلوندمی پودر خوبیه ، ببین موها چه واکنشی میدن تو بیست دقیقه ..و به چه پایه ای میرسن ، اینطوری دستت میاد که این مو چقدر همکاری میکنه

هیچ وقت دکلره رو با ترکیب قوی شروع نکن ، با پودر سفید و اکسیدان شش درصد شروع کن و بعد از بیست دقیقه که خواستی شارژ کنی باز هم از همین ترکیب استفاده کن

اگه قوی شروع کنی مو شوکه میشه ابش رو از دست میده میسوزه و پایه اش هم بالا نمیره ... از پودر آبی و اکسیدان شش یا ۹ درصد در صورتی میشه در ادامه استفاده کرد که موها قوی و محکم باشن جون داشته باشن وگرنه همون پودر سفید رو ادامه میدیم هر چقدر که طول بکشه

حین کار هم تند تند موها باید چک بشن که علائم کش اومدن و فنری شدن نداشته باشن

از محافظ ها تو ترکیب دکلره ات استفاده کن مثل اولاپلکس ، قطره ی انتی دمیج ، روغن ارگان یا نارگیل

از مارک های مختلف رنگ میشه استفاده کرد باید قانونش رو دونست اما مثلا رنگ ایگورا از نظر اینکه رنگها همونی که عکسش رو زده درمیان رنگ خوبیه ... البته با رعایت قانون رنگ

پودر دکلره ات رو به مقدار زیاد درست نکن کم کم درست کن که اثرش از بین نره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان...لطفا کمکم کن...من خودم موهامو دکوکرم زدم به پایه ۶رسید بعد روش نسکافه ای و دودی زد ...

سلام عزیزم

نه میسوزونی مگر با میل خودت این کار رو انجام بدی اگه این کار رو خواستی بکنی اول رو یه قسمت از موهات امتحان کن ، همین الانشم خیلی به پایه بالا نرسیده ، اگه از رنگ راضی هستی ریشه رو میتونی تیره کنی که یه سایه روشن ریشه ای ایجاد بشه

ریشه و ساقه رو با هم دکلره نمیکنن وگرنه اینطوری میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم نه میسوزونی مگر با میل خودت این کار رو انجام بدی اگه این کار رو خواستی بکنی اول رو یه قس ...

چطوری عزیزم ریشه رو تیره کنم؟من روی این پایه ترکیب دودی نسکافه ای زدم با یکبار حمام پاک شدش...چکار کنم رنگساژم پاک نشه زود؟بعدم بخوام دوباره رنگساژ کنم به نظرتون دودی نسکافه ای قشنگتره یا ترکیب بلوند نسکافه و کاپوچینو و خاکستری با اکسیدان ۹درصد؟کدوم بهتر جواب میده و بهتره؟رنگ پوستم سبزه روشن هستش

چطوری عزیزم ریشه رو تیره کنم؟من روی این پایه ترکیب دودی نسکافه ای زدم با یکبار حمام پاک شدش...چکار ک ...

هر دو ترکیب خوبه اما نباید شماره ی رنگها روشن باشه ، وقتی پایه ۶ هست نهایت شماره رنگ ۷ و متوسط

اکسیدان هم باید ۶ درصد باشه

برای تیره کردن ریشه هم میتونی از ترکیب طبیعی ۵ و خاکستری ۶ و اکسیدان شش درصد استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اموزش ترکیب رنگ ایناست : دسته بندی رنگهای سرد و گرم ، استفاده از  خنثی کننده ها با توجه ب ...

ممنون فداتشم مرسی بابت توضیحات

مگه دکلره رو نبایدبااکسیدان۱۲ بزنیم؟اکسیدان ۶واکنش میده؟رنگ ایگورا قیمتش چنده؟اخه میخام برامشتری و خرید زیاد دارم قیمتم برام مهمه چون اینجایی ک هستم قیمت رنگ واصلاح کمه یجوری ک برام بصرفه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
ممنون فداتشم مرسی بابت توضیحات مگه دکلره رو نبایدبااکسیدان۱۲ بزنیم؟اکسیدان ۶واکنش میده؟رنگ ایگورا ق ...

اکسیدان ۱۲ ؟ نه عزیزم مگه کمر به قتل مو بستیم

ایگورا حدودا ۱۲۰ _ ۱۳۰ ایناست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
البالو جان سلام  میگم من رنگ مسی و عسلی گذاشتم رو موهام ک تن سبزی‌ زیتونی موعام گرفته بشه الان ...

میتونی با یه خاکستری متوسط تیره بپوشونیش و اکسیدان شش درصد

وقتی قوانین رنگ رو نمیدونین دوره ندیدین عزیزم اینطوری موها رو دچار اختلاط رنگی نکنین رو رنگهای بعد هم تاثیر میذاره ، مسی قوی هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
 میتونی با یه خاکستری متوسط تیره بپوشونیش و اکسیدان شش درصد وقتی قوانین رنگ رو نمیدونین دوره ن ...

وای اللن موهام قرمز شده نمیدومم ینی دیگ هیچ راهی نداذه بجز حاکستری که ازش قهوه ای در بیاد😭 اونحوری موهام تیره میشه

وای اللن موهام قرمز شده نمیدومم ینی دیگ هیچ راهی نداذه بجز حاکستری که ازش قهوه ای در بیاد😭 اونحوری ...

به خاطر مسی ، نمیشه فرمولهایی گفت که داخلش رنگ گرم هست مگر اینکه خودت رو یه تیکه از موها امتحان کنی

مثلا ترکیب خاکستری و نسکافه ای

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم!

من چون بچم ۶ماهشه نمیتونم برم آرایشگاه حالا میخام خودم تو خونه ب موهام رنگ بزارم لطفا منو راهنمایی کنید.

موهام چشم و ابروم مشکیه! رنگ پوستم گندمی! بیشتر دلم میخاد یه رنگ تیره بزارم.

ب نظر چ رنگی برای مو و ابروی مشکی خوبه؟ و اکسیدان شماره چند بخرم

ممنون میشم ج بدین

خدایا کمکم کن به چنتا آرزو که دارم برسم
دریا جون این عکس https://mehrood.com/imported/2013/07//image00FE_4E479735-1.jpg میتونی رو موها ...

سلام ببخشید آلبالو جان من ب موهام ترکیب حنا ووسمه گذاشتم الان رنگ بزارم رنگ میگیره خوب میشه یا که نه رنگ نمیگیره

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم