2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
موهات دچار اختلاط رنگی شده دکلره باید پاکش کنه ، تنها راهی که میتونم بگم قبل از دکلره انجام بدی تا ب ...

سلام آلبالو جون من موها مو پنج روزی هست رنگ سه صفر گزاشتم اما هنوز رنگ اصلیو نزاشتم .میخواستم ببینم اگه دیر تر رنگ کنم آیا اثر سه صفر یا روشنیش کم میشه یا فرقی نداره هر زمان روش رنگ جدید بزارم .ممنون میشم جواب بدی عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون عزیزم یه جا خوندم رنگ سه صفر بعد چند بار شستن پاک میشه

سه صفر هم یه رنگ هست مثل بقیه ی رنگها ، مثلا وقتی ما موهامونو رنگ طلایی میذاریم طلایی میشه زرد میشه اما هیچ وقت پاک نمیشه

اون رنگساژ هست که به مرور پاک میشه ، رنگساژ روی سه صفر مثل رنگساژ روی دکلره ، به خاطر اینکه مو پایه دار شده دوام بالایی نداره و نیاز به تجدید رنگ هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو جونم

مثله همیشه راهنماییم میکنی میگم من رنگ فندقی و خاکستری زده بودم با شستشو دیگه انگار نارنجی شده یه جورایی مسی دوس ندارم رنگشو الان یه کاکائویی۷ دارم با چه ترکیبی کنم یه رنگ خوشگل تیره بهم میده که با شستشو بهم روشن نشه خیلی 

سلام آلبالو جونم مثله همیشه راهنماییم میکنی میگم من رنگ فندقی و خاکستری زده بودم با شستشو دیگه انگا ...

سلام عزیز

هم میتونی با خاکستری تیره قاطی کنی هم با طبیعی تیره

واریاسیون نقره ای هم سه سانت قاطی کن

اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز هم میتونی با خاکستری تیره قاطی کنی هم با طبیعی تیره واریاسیون نقره ای هم سه سانت قاطی کن ...

ممنونم فقط دودی به جا خاکستری میشه بعد چه شماره ای؟؟ دودی که دارم ۶ هست واریاسیون بنفش هم خوبه بزنم به نظرت 

ممنونم فقط دودی به جا خاکستری میشه بعد چه شماره ای؟؟ دودی که دارم ۶ هست واریاسیون بنفش هم خوبه بزنم ...

میشه ولی خاکستری سردتره ، ۶ به پایین تیره ست

خود کاکائویی بنفش داره الزامی به استفاده نیست اگه خواستی در حد یکی دو سانت

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

دوستان عزیز به جای استفاده از محصولات آرایشی، از محصولات مراقبتی از پوست استفاده کنید تا زیبایی خدادادی شما دوچندان گردد.

برای گرفتن مشاوره رایگان درباره محصولات مراقبتی و حتی راهنمایی جهت دکترهای متخصص با رایپ گل تماس بگیرید.

دوره ی مجازی رنگ و لایت 👇👇👇

صفر تا صد تکنیکهای رنگ و لایت ارایشگاهی

اموزش کلیه ی تکنیک ها و روشها

راهکار موهای سفید

انواع لایتها و امبره و بالیاژ و دکلره ی بدون اسیب در خانه

پاک کردن رنگهای دردسرساز

جایگزین دکلره

ترمیم و احیای موهای اسیب دیده و حال ندار

قوانین بی نظیر ترکیب رنگ برای موهای بدون دکلره و با دکلره

اموزش قوانین گریم و میکاپ و خودارایی

اموزش کوتاهی مو در خانه

پاکسازی صورت

شینیون در خانه

اموزش اصلاح ابرو و رنگ ابرو

و ده ها نکته ی دیگه

همه و همه فقط با یک میلیون تومن ... این اموزشها رو هیچ جا با همچین قیمتی نخواهید دید

هزینه ی ارایشگاه تو جیبتون میمونه🌹

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالوجون دلم خوبی عزیزم لطف میکنی ترکیب این رنگ موروبهم بگی .روی موبازمینه ان هفت درمیاد؟

سلام عزیزم

پایه دار این ولی نزدیک به این رنگ عسلی و خاکستری و دو سانت واریاسیون بنفش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم