2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست

سلام عزیزم. وقتت بخیر. میخوام این کارایی که میگمو انجام بدم ولی خیلی میترسم خراب بشه،لطفا ببین اگر خوبه همین کارارو انجام بدم دستت درد نکنه.

الان موها قهوه ای متوسط هست ولی اگه جلوی نور مستقیم  باشه یکم شبیه حنایی هست یا یه چیز بین قهوه ای و حنایی، ریشه ها هم سفیدی در اومده حدود هفتاد درصد ریشه سفیدی داره.

میخوام رنگ پلاتینه شماره ۱۲ رو بزارم با اکسیدان ۹ درصد حدود چهل دقیقه. 

بعد ترکیب  سه چهارم رنگ زیتونی شماره ۸ و یک چهارم بژ شماره ۸  رو با اکسیدان شش درصد بزارم حدود بیست تا سی دقیقه،

عزیز دلم میشه بگی چطور میشه چه رنگی درمیاد؟ گند میزنم به موها یا خوبه ؟ واقعا استرس دارم به قرمزی یا سبزی بزنه یا نارنجی بشه بعد دو بار شستن ، اصلا به اون سه چهارم بژ هم شک دارم میگم بجاش دودی شماره ۸ ترکیب کنم؟ فقط میخوام یه چیز خوشرنگ دربیاد، 

دستت درد نکنه،مرسی ببخشید پیامم طولانی بود

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
سلام عزیزم. وقتت بخیر. میخوام این کارایی که میگمو انجام بدم ولی خیلی میترسم خراب بشه،لطفا ببین اگر خ ...

ببخشید سه چهارم بژ نه،یک چهارم بژ

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. وقتت بخیر. میخوام این کارایی که میگمو انجام بدم ولی خیلی میترسم خراب بشه،لطفا ببین اگر خ ...

سلام عزیزم

اول اون پلاتینه رو بذار ببینیم چقدر و تا چه پایه ای موهات رنگ باز میکنه بعد بر اساس اون درباره ی رنگ و شماره ی رنگ تصمیم میگیریم

درباره ی شماره ی رنگهات فعلا چیزی نمیتونم بگم ولی خود رنگهات ، ترکیب بژ و زیتونی میتونه با شستشو به سمت تن زیتونی و سبززیتونی بره دودی هم اگه پایه بالا نباشه به مرور به سبزی میره

اگه نمیخوای کلا تن زیتونی اینا داشته باشه رنگ زیتونی رو حذف کن ، برای ترکیب بژ و دودی باید خنثی کننده هم استفاده بشه

حالا فعلا باید دید موهات چقدر رنگ باز میکنه و به چه پایه ای میرسه

البته نمیدونم دقیق چه رنگی مد نظرته ، اینم مهمه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم اول اون پلاتینه رو بذار ببینیم چقدر و تا چه پایه ای موهات رنگ باز میکنه بعد بر اساس اون ...

درسته، دست گلت درد نکنه پس فعلا پلاتینه رو بزارم تا بعد، یه دنیا ممنونتم 

سلام 

میخوام رنگ موی کم ضرر معرفی کنید 

موی سفید دارم و مجبورم با رنگ پوشش بدم پس مصرف رنگام میره بالا ،پس یکم کم ضرر ترمیخوام 

موهام مشکیه با یکمی سفید ،دیر رنگ میگیره ،همیشه هم رنگام بیشتر به قرمزی میزنه یا نارنجی 

مارک اکسیدان و رنگ مو و شماره هاشون و وارسیون و همه چیز ،،،،،،،برام بگید ممنون میشم 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
سلام  میخوام رنگ موی کم ضرر معرفی کنید  موی سفید دارم و مجبورم با رنگ پوشش بدم پس مصرف ر ...

سلام عزیزم

رنگ موی بدون امونیاک میتونی استفاده کنی حالا در مارکهای مختلف

مارک رنگ مو خیلی زیاد داریم مثلا اکوارلی ، والوار ، رولون ، اینویتیشن ، ایگورا ، گپ و ....

رنگ خاکستری و رنگ زیتونی قرمزی کمی دارن ، میتونی استفاده کنی حالا یا تکی یا اگه میخوای قوی تر بشن ترکیب دوتاشون

چون موهات دیر رنگ میگیره اکسیدان ۹ درصد استفاده کن

قبل از رنگ کردن هم ، یه کم از رنگ رو بدون اکسیدان بذار رو سفیدی ها و بعد یک ربع موها رو رنگ کن به شکل عادی

واریاسیون هم میتونی دو سانت واریاسیون بنفش استفاده کنی و دو سانت واریاسیون نقره ای

شماره ی رنگ به خودت بستگی داره بخوای چقدر روشن یا تیره باشه

اکسیدان هم از مارک اون رنگی که میخری بخر

برای بهتر و بیشتر رنگ گرفتن سفیدی ها میتونی داخل ترکیب رنگت از رنگهای طبیعی سری n یا رنگهای فوق طبیعی سری 00 استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم رنگ موی بدون امونیاک میتونی استفاده کنی حالا در مارکهای مختلف مارک رنگ مو خیلی زیاد دار ...

ممنون عزیزم

شماره ی رنگ ها چی ؟مگه موی سفید همه ی رنگ های روشنم میگیره 

مارک های رنگ که اسم بردی بدون امونیاکن؟کدوم بهتره ؟

سلام عزیزم رنگ موی بدون امونیاک میتونی استفاده کنی حالا در مارکهای مختلف مارک رنگ مو خیلی زیاد دار ...

و اینکه اون 00,n. یعنی چی 

تا حالا نشنیدم 

ممنون عزیزم  شماره ی رنگ ها چی ؟مگه موی سفید همه ی رنگ های روشنم میگیره  مارک های رنگ که ...

بله تحریک بشه میگیره

اگه تیره میخوای شماره ی رنگها رو زیر ۷ بخر مثلا ۷ ، ۶ ، ۵

روشن میخوای بالای ۷

بدون امونیاک رو بعضی مارکها دارن نه همه ، هر مارکی میتونه هم بدون امونیاک داشته باشه هم رنگ معمولی مثل مارک گارنیر ، مثل مارال

سری n یا طبیعی هم سری رنگ هست مثل بقیه ی رنگها مثل سری شرابی ، مثل سری زیتونی

00 دو صفر یا رنگهای فوق طبیعی هم همینطور

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام وقت بخیر عزیزم معذرت می‌خوام خواستم از راهنمایی شما استفاده کنم. من تصمیم دارم موهامو کوتاه کنم و قسمت جلوی سرمو به صورت فرق کج فر شش ماهه کنم و موهامو لایت کنم. لطفاً بفرمایید چه مدل کوتاهی مناسبه (صورتم گرد و پهنه می‌خوام ریزتر به نظر بیاد) و چه مدل فری انجام شده و اینکه آیا برای لایت لازمه دکلره شه ؟ اگه عکسی هم دارید که بهتر راهنمایی کنید ممنون میشم زحمت بکشید بزارید (پوستم سفید گندمیه) ممنونم بابت وقتی که برای پاسخ میزارید

سلام وقت بخیر عزیزم معذرت می‌خوام خواستم از راهنمایی شما استفاده کنم. من تصمیم دارم موهامو کوتاه کنم ...

سلام عزیزم

کوتاهی باید جوری باشه که صورتت رو به بیضی تبدیل کنه یعنی مو بریزه رو اطراف صورتت و گردی رو کم کنه میتونی موی کوتاه هم جلو داشته باشی یعنی تلفیقی باشه ولی فقط کوتاه و چتری برای صورت پهن مناسب نیست

فر درشت طبیعی تره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم