2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست

سلام آلبالو جان میخوام موهام مش کنم به نظرت مارک دکلره خوب چی هست که موهام نسوزه و پایه ۱۰ برسه آخه موهام تا پایه۷ میرسه بعد متوقف میشه بعد ترکیب این مش میشه بهم بگی

میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو جان میخوام موهام مش کنم به نظرت مارک دکلره خوب چی هست که موهام نسوزه و پایه ۱۰ برسه آخه ...

سلام عزیزم

مثلا بلوندمی ، پارلا

پایه ی ۱۰ دکلره ، خاکستری یخی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بعد عزیزم ببخشید با اکسیدان ۹ بذارم به پایه میرسه ؟

دکلره یه روالی داره باید در حین کار دید و سنجید ، اول با اکسیدان شش درصد شروع کن اگه موها اجازه داد تو شارژهای بعدی میتونی مخلوطت رو قوی تر کنی

نمیشه پیش بینی کرد میرسه یا نه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
دکلره یه روالی داره باید در حین کار دید و سنجید ، اول با اکسیدان شش درصد شروع کن اگه موها اجازه داد ...

مرسی عزیزم آره میدونم روال داره سخته کار هرکسی نیست 

میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین  
سلام عزیزم خوبی من موهام دکلره کردم و رنگساژ زدم ولی چند بار شستم رفته تقریبا پایه 8 بود موهام الان ...

سلام عزیزم

پایه ی ۹ دکلره رو میخواد دودی ۹ ، صدفی ، بژ ۸

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزبزم توروخدا میشع زود بمن بگی چیکار کنم خدا خیرت بدع 

من موهام الان دودی زیتونیه رو موهای بدون دکلره هست ولم میخواد موهام قهوه ای روشن بشه چی بذارم ک زرد نشه  این رنگس میخوام بشه مرسی عزیزمممم

سلام عزبزم توروخدا میشع زود بمن بگی چیکار کنم خدا خیرت بدع  من موهام الان دودی زیتونیه رو موها ...

سلام عزیزم

این عکس رو دکلره ست ولی اگه مشابهش رو بخوای از ترکیب عسلی روشن و دودی ۷ میتونی استفاده کنی و یک سانت واریاسیون بنفش

ولی دودی زیتونی روی موی بدون دکلره به این راحتی درنمیاد مگر اینکه سفیدی داشته باشی یا واریاسیون زیادی قاطی کرده باشی که البته به مرور با شستشو میره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم این عکس رو دکلره ست ولی اگه مشابهش رو بخوای از ترکیب عسلی روشن و دودی ۷ میتونی استفاده ک ...

عزبزم نگا الان موهام این رنگیع 

من موهام زود رنگ باز میکمنه این دفعه روشن شد دیدم ب نارنجو زرد میزنه دودی ۷ با واریاسیون ابی دودی زدم الان هرکار میکنم رنگش دیگ باز نمیشه n9 گذاشتم شیرعسلی ۷ گذاشتم بازم اصلا روشن نمیشه انگار 

چیکار کنم رنگش روشن شع بنظرتn12بذارم خوب میشع عزیزم؟

میخوام باز شع رنگش قهوه ای خییلی روشن بشه بدون دکلرع

عزبزم نگا الان موهام این رنگیع  من موهام زود رنگ باز میکمنه این دفعه روشن شد دیدم ب نارنجو زرد ...

موهات دچار اختلاط رنگی شده دکلره باید پاکش کنه ، تنها راهی که میتونم بگم قبل از دکلره انجام بدی تا ببینی جواب میده یا نه ، استفاده از رنگ های سوپر پلاتینه ست مثل صدفی ، پلاتینه یخی

با اکسیدان ۹ و ۱۲ نصف نصف

اگه جواب داد و رنگ باز کرد که هیچ اونوقت میشه تصمیم گرفت که بر اساس سلیقه ات همون رنگی که بهت داده بمونه یا مجددا یه رنگ روشن دیگه بذاری یا همین رنگ رو دوباره تکرار کنی که روشن تر بشه و ..

اگه جواب نداد باید دکلره کنی تا این چند رنگی پاک بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم