2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
شیدا جان سلام عزیزم همه ی این کرم ها میتونه خوب باشه و اثر کنه اما.. به شرطی که از درون کمبودی نباشه عزیزم کلم و سیب و پرتقال و لیموشیرین رو روزانه زیاد استفاده کن , حتما روزانه عسل بخور پوست صورتت رو پاکسازی کن حتما بخور و ماساژ صورت اکیدا یادت نره تا خون به پوستت برسه سیب رو بپز و با آب پرتقال قاطی کن مثل ماسک بزار رو صورتت و چشمات رو ببند و یا ذکر بگو یا یه موسیقی آروم گوش بده و به خدا و مهربانی ها فکر کن عسل و آبلیموی تازه رو قاطی کن روی پوستت بزار ماست شیرین رو با بزار رو صورتت تا یک ساعت بمونه خشک بشه بعد مثل اینکه داری کیسه میکشی ماست خشک رو با حرکت انگشتات از روی صورتت پاک کن و با آب سرد بشور ماست و تخم مرغ و عسل و آبلیمو با هم دیگه ماسک خیلی خوبیه آب زیاد بخور , سبزی زیاد بخور بخور شیر بده , بخور نعناع پونه بابونه بده بازم تاکید میکنم پاک سازی پوست رو انجام بده در کنار این کارهای طبیعی میتونی از کرم ها هم استفاده کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزل جان سلام شماره هایی که داری خوبه دیگه رنگ تیره اضافه نکن فرمول رو به هم میریزه اکسیدان 1 خیلی خوبه اگه میخوای زیاد روشن نشه مقدار اکسیدانت رو کمتر استفاده کن واریاسیون هم 5 سانت نقره ای و 1 سانت دودی بریز اول رنگها و واریاسیون ها رو خوب با هم مخلوط کن بعد اکسیدان رو اضافه کن اول ساقه رو رنگ کن ( یعنی از دو سانت مونده به ریشه ) یه ربع اخر ریشه رو رنگ کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آنیتا جان سلام عزیزم بسته به مقداری که میخوای روشن بشه داره مثلا دودی 5 +زیتونی 5 یا هر دو 6 یا هر دو 7 ... واریاسیون نقره ای هم توش بریز اگه میخوای به سبزی زیتونی بزنه واریاسیون سبز هم اضافه کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام من یاهرروشی که اصلاح میکنم صورتم جوش میزنه .موهای صورتم هم زیاده مجبورم زودبه زوداصلاح کنم صورتم داغون شده چی کارکنم که جوش نزنم؟
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
یه سوال دیگه من رنگ پوستم گندمیه البته نه زیاد موهام الان نصفش قهوه ای تیره ست نصفش مشکی .میخوام رنگ بزنم امادکلره نکنم .چه رنگی پیشنهادمیدی که شیک باشه ؟دوس دارم روشن باشه
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
مرسی
سلام ارغوان جان ماست و خیار خوبه برای بعد اصلاح , بهتره لوازم اصلاحت با الکل ضدعفونی بشه و صورتت خودت هم تمیز باشه , جوشونده ی بابونه هم خوبه که روی پوست بذاری رنگ هم تا دلت بخواد زیاده بهتره خودت انتخاب کنی تا راهنماییت کنم میتونی از گوگل سرچ کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم میشه ترکیب این رنگ مورو بگی واینکه بعد از چندبار شستن رنگhttp://8pic.ir/images/1z0q7k3z8dlkp59lrvyr.jpegش میره یا نه؟
به قیمت سپید شدن موهاییم تمام شد اما اموختم که ناله ام سکوت باشد گریه ام خنده وتنها همدمم خدا......
سلام مائده جان این رنگ ترکیب دودی و مسی هستش البته به ااحتمال خیلی زیاد تو بعضی از مارک ها به طور مستقل این رنگ وجود داره و اگه پیدا کنی میتونی یه تیوپ ازش بخری این رنگا معمولا زود تغییر رنگ میدن و زود هم دل رو میزنن مخصوصا وقتی ادم احساس کنه که تبدیل به رنگ حنا شده , مدت تغییر رنگ هم به یک ماه نمیکشه معمولا
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام لطف میکنین رنگ این رژا رو بگین http://lh6.googleusercontent.com/-_YUeHEmnPko/VKEg5nt_BsI/AAAAAAAAGKs/vOzc1W9BUVU/w526-h352-p/%DB%B8%2B%D9%87%E2%80%8D.%D8%B4.%2B-%2B1 http://lh6.googleusercontent.com/-kCiamuTRHuY/VJbunfuqCwI/AAAAAAAAGBA/vTWUhakOGCo/w426-h825/%DB%B3%DB%B0%2B%D9%87%E2%80%8D.%D8%B4.%2B-%2B1 http://lh6.googleusercontent.com/-e28l4frjNlw/VLOXjmBvUhI/AAAAAAAAGZY/pGSuzOL8nNg/w426-h424/%25DB%25B2%25DB%25B2%2B%25D9%2587%25E2%2580%258D.%25D8%25B4.%2B-%2B1 عکسارو از عروس سایت برداشتم واسه اینکه مشکلی پیش نیاد منبعشو گفتم..وسطی که چهارتاست ..اولیش از سمت راست منظورمه اگه رنگ و مارک رژی میشناسین که دقیقا همین رنگیا باشه عالی میشه اگه مداد لبم بود که چه بهتر
خدایا شکرت.....
یاسی جون سلام : این رنگ رو داخل پالت رژلب کریولان دیدم که قابل ترکیب با رنگ های دیگه ی پالت هم هست و.. یاسی جون باید بگردی حتی به رنگ خود رژ هم موقع خرید نگاه نکن حسابی تست کن بعد الان خیلی از رنگ رژها با رنگی که روی لب میدن فرق میکنه حالا باز اگه جایی دیدم بهت پیغام خصوصی میدم مارک تایرا و وی کیو آی رو جدیدا دیدم و استفاده کردم خوب بودن موندگاریشون خوب بوده مخصوصا تایرا مداد لب رو نداشتم تا حالا اما تو مترو مداد لب این رنگی دیدم دست فروشنده ها
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
الینا جان سلام هم مداد داره هم پالت داره هم رنگ آکوا داره مداد بهتر و طبیعی تره یه دونه خودم داره سفید صدفیه چربه و خیلی راحت کشیده میشه اما خیلی وقت پیش خریدم و مارکش پاک شده تو یخچال نگهش میدارم
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم