2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
مرجان جان سلام سعی کن گرمی نخوری اگه خوردی حتما پشت سرش سردی بخور اگه مشکل معده نداری میتونی ناشتا یا با شکم خالی یا تقریبا خالی , آب لیموی تازه در یک لیوان آب , زرشک خیس خورده تو یه لیوان آب , شربت خاکشیر البته با شیرینی کم , انار که محشره , اگه دسترسی به توت سیاه هم یه زمانی داشتی اونم برای شفافیت پوست عالیه میتونی ماست شیرین با گلاب بزنی رو صورتت آب و میوه زیاد بخور , بخور بده , صورتت رو ماساژ بده خوبه که یه پاکسازی پوست هم انجام بدی قرمزی مناطقی که گفتی معمولا درست بشو نیست الان دخترخاله ی خودمم هم درگیره و با کرم پودر میپوشونه یه مرطوب کننده ی مناسب هم بخر و اصلا نذار پوستت خشک بمونه و ماساژ صورت یادت نره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آمونا جان سلام من این کرم رو نداشتم تا حالا , یعنی انقدر سفته که نمیتونی استفاده کنی ؟ شاید تقلبیه , میخوای یه جای گرم بذار ببین روان میشه یا نه به هر حال اگه کرم جواب نمیده مجبوری از کرم پودرهای دیگه استفاده کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی
سلام دوستان.من توی یه تاپیک دیگه هم اینو پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد. من به تازگی از قشم یه کرم مرطوب کننده washami خریدم وقتی استفاده میکنم دستامو خیلی نرم میکنه ولی یه طوریه مثل اینکه یه لایه موم به دستتون مالیدین . مثل لایه برداره. شما تا حالا استفاده کردین از این کرم؟راضی هستین. درضمن یه کرم پودر actipur noreva هم خریدم میترسم که تقلبی باشه آخه یکی از دوستام گفت که actipur فقط ضدجوش داره نه کرم پودر. میشه لطفاراهنماییم کنین اگه تقلبی باشه نزنم
سلام دوستان بهترین کرم ضدچروک واسه صورت میخوام ک اثربخش باشه خیلی ازکرمها امتحان کردم چندان فایده ای نداشته البته چنان چروکی ندارم فقط زیر چونه م ب دلیل اینک موقع برداشتن ابروهام ارایشگاه گفت پایین تربگیر زیر چونه م ترک برداشته خیلی اعصابم خورده راه حل میشناسین چکارکنم روغن زیتون موثرایا ؟
آسمان بهاری جان سلام عزیزم این رنگ ترکیب شرابی انگوری بنفش هستش , مو باید روشن بشه تا بشه این ترکیب رو رو موها گذاشت ممکنه تو کاتالوگ ها به همچین رنگی یا چیزی نزدیک به این بر بخوری که میتونی ازش استفاده کنی چون الان مارک های مختلف رنگ های ترکیبی دارن حتی مارک های ایرانی اما اگه ترکیبی بخوای باید تعداد رنگ ها و واریاسیون هایی داشته باشی و همینطور موهاتو چند درجه ای روشن کنی , که گمان نمیکنم اینطوری از عهده اش بربیای
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام ببخشید یه ضدلک موثر برا پوست چرب میشه بگین هم ایرانی و هم خارجی و کلا برا لک چیکار کنم و پوستم کدر شده و بی اب چیکار کنم مرسی
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام آلبالو جون خسته نباشی عزیزم. من یه چیزی میخوام که تا عید پوستمو شفاف و روشن و براق کنه شما چی پیشنهاد میدی؟ من تعریف کرم ویتامین سی الارو رو خیلی شنیدم اما نمیدونم چجوریه همین طور تعریف قرص ایمیدین؟؟؟؟ و اینکه برای دور چشمم که چروک شده چی استفاده کنم که خیلی خوب جواب بده چون خیلیییییی چروکه/ بعضی ها میگن آلواژ اون استفاده کن . میخوام نظر شما رو هم بدونم. ممنون
البالو جون من رنگ 6 شکلاتی و 6طلایی دارم میخوام زیاد روشن نشه . البته زمینه موهام روشنه . سی 9 هس . چه واریاسیونهایی اضافه کنم؟ ایا رنگ مشکی هم برای تیره تر شدن اضافه کنم؟ اکسیدان هم شماره یک گرفتم . ممنون میشم هر چی به نظرت میاد برای شیک تر شدن رنگم بهم بگی
اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی