2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300782 بازدید | 28465 پست
سلام آلبالو جان توی یه تاپیک دیگه گفتی که زنجبیل برا ریشه کن کردن موها خوبه میشه بگی برای صورت هم موثره؟من بعد از اصلاح صورت جوش میزنم مشکلی برام پیش نمیاد؟ کلا چه مدت باید روی پوست بمونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یسنا جان راستش برای صورت امتحان نکردم ولی خوب پوست صورت نازکه احتمال اینکه بسوزه یا هر واکنش دیگه ای بده هست اما به هر حال پوست با پوست فرق میکنه میتونی یه قسمت کوچیکی از صورتت رو بزنی ببینی چه اتفاقی می افته برای جاهای دیگه ی بدن تا ج نیم ساعت تا یه ساعت خوبه اما باز هم به جنس پوست بستگی داره اگه یه وقت احساس کردیم سوزشش بیش از اندازه داره اذیت میکنه باید شسته بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان ... عزیزم من صورتم جوش میزنه و تا حالا جرات استفاده از پنکک رو نداشتم ، یه مارک دوسه دارم که گاهی تو عروسیا استفاده میکنم جای جوش ها روی گونه م هم هست ، حالا میخوام پنککی بگیرم که پوشش دهی خیلی بالا داشته باشه ... مارکی رو میشناسی خانومی ؟؟؟
حمیده جان سلام عزیزم پنکک کلا پوشانندگی خیلی عالی نداره اما پنکک هایی که قیمت بالایی هم دارن میتونن تا به دردت بخورن مارک های گرون زیادن مثلا گریماس ، و... البته به شرط اصل بودن ولی باز از فروشنده بپرس حتما هم جای مطمئن بخر پنکک های خیلی خوب قیمت بالایی دارن یه چیزی هم یادت باشه عزیزم کرم پودر و پنکک حالا با هر کیفیت و قیمتی روی پوست های مختلف واکنش های یکسانی ندارن متفاوت هستند یکی ممکنه یه پنککصد هرارتومنی رو صورتش نمیخوابه و به دردش نمیخوره اما یه ارزونش رو پوستش میخوابه به همین خاطر این واقعا ریسکه که به کسی مارک خاصی پیشنهاد کرد بهتره تو مغازه که تست میکنی بعد از تست بری یه دوری بزنی ببینی روی پوستت چه واکنشی میده رو پوست میخوابه یا نه پوشانندگیش ، پوسته پرشته نشدنش و... چه جوریه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
معمولا باعث بدتر شدن جوش نمیشن ، قبلش از ضد افتاب استفاده کن کسانی هستن صورتشون پر جوشه ولی استفاده میکنن نگران نباش فقط حتما حتما هر شب خوب صورتت رو بشور که هیچ اثری رو پوستت نمونه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم